wındows xp profesional kullanıyorum ama anlamadıgım bir sebepten dolayı wındows masa üstü açılıyor fakat mause başlat çubuguna getirdiğimde kum saati simgesine dönüşüyor vede sistem açılmıyor
sonra sistemi geri alıp tekrar başlattıgımda
sistem açılıyor bana yardımcı olursanız sevinirim thank you şimdiden ilgilenen kardeşlerime
Arkadaşım büyük ihtimal sisteminde trojan veya virus var..Pc ni ya antivirusunla veya trojan silici proğramalar ile tarat..
Son çare olarakda sistem geri yükleme yap ve pc ni bu durum olmadan önceki günlerden birine geri al...Geçmiş olsun..
Orjinal Yazarı mucithacker
ben sorunu çözdüm bunu yazdıktan sonra baktım ki siteme Win32.PariteB bulaşmış o nu silince sistem kendine geldi düzeldi
genede teşekkür ederim
Sonuçta mesajımda dediğim gibi bir trojan yemişsin..Ama onu nasıl sildin acaba ? Yani temelli ve kalıcı olarakmı sildin veya başka yerlere sirayet ettimi onuda bilmek lazım..
1-Kayıt defteri düzenleyicisinden de arattırıp varsa bulup silmen lazım..
2-Hijack This ile pc nin röntgenini çekip orda varmı yokmu,ordanda bulup silmen lazım..Hijack This proğramın varsa pc nin röntgenini çek ve çıkan log dosyasını buraya kopyala yapıştır bir bakalım pc nde zararlı bir olay varmı ? Geçmiş olsun..
[span=limegreen]hello[/span]<<<Sonuçta mesajımda dediğim gibi bir trojan yemişsin..Ama onu nasıl sildin acaba ? Yani temelli ve kalıcı olarakmı sildin veya başka yerlere sirayet ettimi onuda bilmek lazım..
1-Kayıt defteri düzenleyicisinden de arattırıp varsa bulup silmen lazım..
2-Hijack This ile pc nin röntgenini çekip orda varmı yokmu,ordanda bulup silmen lazım..Hijack This proğramın varsa pc nin röntgenini çek ve çıkan log dosyasını buraya kopyala yapıştır bir bakalım pc nde zararlı bir olay varmı? Geçmiş olsun..>>>
benle bu kadar ilgilendigin için teşekkür ederim istersen msn de de bu muhabbeti artırabiliriz ahmetgarip_8@hotmail.com listene ekleyebilirsin beni bu konuda senle daha detajlı konuşmak isterim thank you