Benutzerinformationen überspringen
![]()
Quoted
Orjinal Yazarı dilency
herkese selam...
3 gün öncesine kadar bilgisaayar takır takır çalışıyodu....
sonra ne oldu bilmiyorum anide çok amaçok yavaşladı günde yüzlerce virüs trojan spy siliyorum bi sürü anti vürüs programı kullandım bi kaç kez format attım gene olmadı ve normalde bil. tek kullanıcı var ama başlat tan kullanıcı degiştir var yani bilgisayarı birden fazla kişi kullanıyo..... yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saolun....

![]()
![]()
Quoted
Orjinal Yazarı dilency
herkese selam...
3 gün öncesine kadar bilgisaayar takır takır çalışıyodu....
sonra ne oldu bilmiyorum anide çok amaçok yavaşladı günde yüzlerce virüs trojan spy siliyorum bi sürü anti vürüs programı kullandım bi kaç kez format attım gene olmadı ve normalde bil. tek kullanıcı var ama başlat tan kullanıcı degiştir var yani bilgisayarı birden fazla kişi kullanıyo..... yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saolun....

![]()
![]()
![]()
Date of registration: Jul 3rd 2007
Occupation: serbest isletmeci
Hobbies: BilgisayarveElektronik
![]()
Quoted
Orjinal Yazari strongman_2
ARKADAŞLAR VİNDOWS HEPİMİZİ GÖZETLİYOR BUNDAN HABERİMİZ BİLE YOKTU NEYSEKİ BUNLAR MAZİDE KALDI ŞİMDİ VERECEĞİM YOLLARI TAKİP EDİN WİNDOWS KORSANINI ÇÖKERTELİM
başlat/çalıştır cmd yaz enter a bas
çıkan komut sayfasında net user yaz enter yap
iki kullanıcı göreceksiniz bi sizinki birde microsoftunki bunu silmek için ORDA YAZAN İKİNCİ KULLANICI ADI YANİ ŞU ŞEKİLDE BAŞLAR SUPPORT VS VS BUNU BULUNDUGUNUZ KOMUT SAYFASINA ŞU ŞEKİLDE YAZIN net user SUPPORT***** /del olarak yazın entera basın artık kullanıcıdan korsandan kurtulun saygılar ....
![]()