You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

zoro

Beginner

• male
  • "zoro" started this thread

Date of registration: Sep 16th 2005

Level: 25 [?]

Experience: 80,665

Next Level: 100,000

• Send private message

1

Wednesday, January 4th 2006, 9:59pm

Lütfen yardım edin

Arkadaşlar creak-serial sitesinde arama yaparken virüs yedim.internete bağlandığım anda istemediğim reklam siteleri açılıyor.Program 2000 pro kullanıyorum legal.norton 2003 virüs programı kullanıyorum ama işe yaramıyor.format atamam kullandığım bir program var cnc tezgahına program yazmzkta kullanıyorum.formatlarsam büyük sorun bilgisayar işyarine ait.şu an interneti o bilgisayardan kullanamıyorum ne tavsiye edersiniz.ilginize şimdiden teşekkür ederim..

adem51

BOARD MUHTARI

• male

Date of registration: May 8th 2005

Occupation: LAZER kaynak kuyumcu

Hobbies: Webmaster

Level: 31 [?]

Experience: 347,713

Next Level: 369,628

• Send private message

Skorpion

2

Wednesday, January 4th 2006, 10:03pm

RE: Lütfen yardım edin

arkadaşım benim tercihim birde panda kur dene tavsiye ederim pişman olmassın mutlaka temizler norton bana göre iyi degil ben daima pandadan memnun kaldım hep işime yaradı sitesinden demo indir temizle
=)HERŞEY TÜRKE GÖRE TÜRK TARAFINDAN.TR.

zoro

Beginner

• male

• Send private message

3

Wednesday, January 4th 2006, 10:13pm

saol arkadaşım bu kadar hızlı cevap beklemiyordum.ilgine çok teşekkür ederim hemen denicem ben evde karspersky kullanıyorum ama iş yerinde malum her istediğin olmuyor ama pandayı denicem.

adem51

BOARD MUHTARI

• male

• Send private message

Skorpion

4

Wednesday, January 4th 2006, 10:16pm

Quoted

Orjinal Yazarı zoro
saol arkadaşım bu kadar hızlı cevap beklemiyordum.ilgine çok teşekkür ederim hemen denicem ben evde karspersky kullanıyorum ama iş yerinde malum her istediğin olmuyor ama pandayı denicem.

nedemek eger önerim faydalı olursa daha çok memnun olucam olup olmadıgını tekrar buraya bildirki sorun takip edilsin

Voyager

Beginner

• male

Date of registration: Jun 28th 2005

Level: 24 [?]

Experience: 70,683

Next Level: 79,247

• Send private message

Steinbock

5

Sunday, January 8th 2006, 12:15am

Dostum arkadaşın dediğine katılıyorum ayrıca sen dialer ve spy da almışsın Adaware, spybot ve spysweeper öneriyorum antivirusten sonra bunlarlada temizle, açılan reklam siteleri yok olur kolay gelsin

zoro

Beginner

• male

• Send private message

6

Thursday, January 12th 2006, 11:18pm

saol arkadaşım ilgine teşekkür ederim.bahsettiğin programları denedim.virüsleri yakalayıp temizliyor.fakat internete girdiğimde tekrar aynı virüsler geri gelmekte.firmam norton 2005 legal program satın aldı bir kaç virüs buldum tamizledim ama sonuç yok norton işe yaramadı.bize teknik destek veren bilgisayar firması var bir kaç elemanı geldi halledemedi.pandayı boardan indirdim ama deneyemedim araya bayram tatili girdi.uğraşıcaz saollun hepinize hayırlı bayramlar.

adem51

BOARD MUHTARI

• male

• Send private message

Skorpion

7

Thursday, January 12th 2006, 11:29pm

Quoted

Orjinal Yazarı zoro
saol arkadaşım ilgine teşekkür ederim.bahsettiğin programları denedim.virüsleri yakalayıp temizliyor.fakat internete girdiğimde tekrar aynı virüsler geri gelmekte.firmam norton 2005 legal program satın aldı bir kaç virüs buldum tamizledim ama sonuç yok norton işe yaramadı.bize teknik destek veren bilgisayar firması var bir kaç elemanı geldi halledemedi.pandayı boardan indirdim ama deneyemedim araya bayram tatili girdi.uğraşıcaz saollun hepinize hayırlı bayramlar.

eyvallah sagol ama dedigim gibi pandayı dene çünkü bende geçengün kurdum normalde virüs programları kurmuyorum ama makine iyce kasılmaya başladı şüpelendim çok hatalar vermeye başlamıştı ve pandayı kurdum son güncellemesinide yaptım yereldisk c.yi tarama yaptırdım ne çıksa iyimi ve kaçtana bilemessin yazıyımda gör tamı tamına 4500.tane W32/Parite.B buldu şimdi rahatladım artık taaaa makinenin remine kadar bellege girmiş sen yine düşün taşın pandayı benden sana öneri mutlaka dene umarım halledersin kolay gelsin şimdiden
*45*

Counter:

Hits today: 231 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,792 Average hits: 2,216.59 | Clicks today: 7,195 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,438,323 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,733.59 Counter age (days): 343.68 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri