Arkadaslar Tablet PC var ama donma yapiyor
1,6GHZ
512 MB DDR
neden olabilir acaba bana yardimci olursaniz sevinirim
Bir problem daha var
Defragmentierung yaparken cok uzun sürüyor saatlerce
bittik ten sonra yinme baslatiyorum yine uzun sürüyor bana yardimci olursaniz cok sevinirim
simdiden tesekkürler
Icinde, All Users, Default User ve senin vermis oldugun bilgisayarinin Admin isimler cikacaktir. Bunlardan temel isim olanina cift tiklayarak icindeki...
Ardindan ayni yolla gözüken dosylari tekrar gizli hale getir. Sonrada da C: / Windows / Prefetch dosyasina girerek o dosyanin icini de temizle, yani tümünü sil. Bu yaptiklarimiz bilgisayar temizleme programlarinin yaptigi hizmetler, fakat bu programlar da bizim bilgisayarimiz icerisinde calistigindan dolayi bilgisayarimizin GH enerjisini kullanarak az dahi olsa yavaslatiyorlar. Kendimiz sileriz, daha iyi ve bakimli.
Defrag olayina gelincee... Festplattenin hizina göre Defrag olur. Yani Festplatte eskiyse, ve sanirim o öyle, o zaman Defrag yavas olur. Bugün 80 GB Festplatte piyasada bulunan en fazla oldugundan dolayi, cok ucuzladi. Degistirmeni tavsiye ederim, cok rahat edersin. Ayrica unutma ki, her Festplatte haftada bir defa Defrag olmak zorundadir. Kolay gelsin.