You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

nibat

Beginner

• "nibat" started this thread

Date of registration: Jan 12th 2006

Level: 21 [?]

Experience: 37,227

Next Level: 38,246

• Send private message

1

Tuesday, October 31st 2006, 12:20pm

internet acilis sayfasi

lütfen yardim;internet acilis sayfasini degistiremiyorum,internet ayarlarina giriyorum,fakat sayfayi degistirecegim kisim donuk herhangi birsey yapmak mümkün degil.Bu sorunu nasil cözebilirim.

D@RKDRE@M

Emekli Admin

• male

Date of registration: Sep 15th 2005

Level: 41 [?]

Experience: 2,291,792

Next Level: 2,530,022

• Send private message

Steinbock

2

Sunday, November 12th 2006, 6:10pm

RE: internet acilis sayfasi

Quoted

Orjinal Yazari nibat
lütfen yardim;internet acilis sayfasini degistiremiyorum,internet ayarlarina giriyorum,fakat sayfayi degistirecegim kisim donuk herhangi birsey yapmak mümkün degil.Bu sorunu nasil cözebilirim.

sorununun cevabi burada.TIK.

omarusta

Trainee

• male

Date of registration: May 14th 2008

Level: 26 [?]

Experience: 107,558

Next Level: 125,609

• Send private message

Skorpion

3

Friday, June 20th 2008, 5:38pm

RE:internet acilis sayfasi

Quoted

Orjinal Yazari nibat
Explorer;imizin giriş sayfası istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz.

Sırasıyla Yapılması Gerekenler :

Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız. Ardından açılan pencereye ”gpedit.msc” yazarak ”Grup İlkesi” isimli menüye geliniz. Daha sonra ”Kullanıcı Yapılandırması” sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ”İnternet Explorer” bölümüne kadar ulaşınız. Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan ” Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar” seçeneğini mouse ile çift tıklatınız
"Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar” seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza pencere çıkacaktır. O penceredeki ”Devre Dışı” seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ”Grup İlkesi” menüsünden çıkınız. Hepsi bu kadar...

This post has been edited 2 times, last edit by "omarusta" (Jun 20th 2008, 5:45pm)

DJ Kent

Trainee

• male
  • Türkei

Date of registration: May 24th 2007

Occupation: memur

Hobbies: internet radyosu elektronik

Level: 26 [?]

Experience: 117,092

Next Level: 125,609

• Send private message

Löwe

4

Sunday, August 17th 2008, 9:08am

tEŞEKKÜRLER

m-akgun

Beginner

Date of registration: Jul 2nd 2008

Occupation: ögrencý

Hobbies: biligisayar

Level: 23 [?]

Experience: 49,868

Next Level: 62,494

• Send private message

Löwe

5

Sunday, August 17th 2008, 10:15am

msn adresimi ekle sana programı gönderiyim mehmet_metem_40@hotmail.com
uzmannlık alanım web tasarım ve ag (bilgisyarda her konuda bilgim var yaparım)

mirza56

Beginner

• male

Date of registration: Oct 12th 2008

Level: 21 [?]

Experience: 37,035

Next Level: 38,246

• Send private message

Fische

6

Friday, October 31st 2008, 9:08pm

RE:RE:internet acilis sayfasi

Quoted

Orjinal Yazari omarusta

Quoted

Orjinal Yazari nibat
Explorer;imizin giriş sayfası istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz.

Sırasıyla Yapılması Gerekenler :

Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız. Ardından açılan pencereye ”gpedit.msc” yazarak ”Grup İlkesi” isimli menüye geliniz. Daha sonra ”Kullanıcı Yapılandırması” sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ”İnternet Explorer” bölümüne kadar ulaşınız. Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan ” Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar” seçeneğini mouse ile çift tıklatınız
"Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar” seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza pencere çıkacaktır. O penceredeki ”Devre Dışı” seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ”Grup İlkesi” menüsünden çıkınız. Hepsi bu kadar...

çok sağol hocam. ellerine sağlık. sayenizde her gün birşey öğreniyoruz.

arif56

Beginner

• male

Date of registration: Sep 25th 2008

Level: 23 [?]

Experience: 61,642

Next Level: 62,494

• Send private message

Steinbock

7

Monday, November 10th 2008, 1:53am

sagol dostum

tolga4423

Intermediate

• male

Date of registration: Feb 19th 2009

Occupation: Memur

Hobbies: Spor Bilgisayar

Level: 31 [?]

Experience: 310,001

Next Level: 369,628

• Send private message

Steinbock

8

Thursday, March 26th 2009, 12:47pm

çok teşekkür ederim beni büyük bir sorundan kurtardınız

aselan

Beginner

Date of registration: Oct 25th 2008

Level: 24 [?]

Experience: 62,852

Next Level: 79,247

• Send private message

Steinbock

9

Sunday, December 13th 2009, 8:42am

tşkler
moguz

Counter:

Hits today: 179 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,740 Average hits: 2,217.05 | Clicks today: 5,008 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,136 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.38 Counter age (days): 343.58 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri