Benutzerinformationen überspringen
![]()
Quoted
Orjinal Yazari nibat
lütfen yardim;internet acilis sayfasini degistiremiyorum,internet ayarlarina giriyorum,fakat sayfayi degistirecegim kisim donuk herhangi birsey yapmak mümkün degil.Bu sorunu nasil cözebilirim.

![]()
Explorer;imizin giriş sayfası istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz.
Quoted
Orjinal Yazari nibat
lütfen yardim;internet acilis sayfasini degistiremiyorum,internet ayarlarina giriyorum,fakat sayfayi degistirecegim kisim donuk herhangi birsey yapmak mümkün degil.Bu sorunu nasil cözebilirim.
This post has been edited 2 times, last edit by "omarusta" (Jun 20th 2008, 5:45pm)
Date of registration: May 24th 2007
Occupation: memur
Hobbies: internet radyosu elektronik
![]()
Beginner
![]()
Quoted
Orjinal Yazari omarusta
Explorer;imizin giriş sayfası istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz.
Quoted
Orjinal Yazari nibat
Sırasıyla Yapılması Gerekenler :
Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız. Ardından açılan pencereye ”gpedit.msc” yazarak ”Grup İlkesi” isimli menüye geliniz. Daha sonra ”Kullanıcı Yapılandırması” sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ”İnternet Explorer” bölümüne kadar ulaşınız. Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan ” Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar” seçeneğini mouse ile çift tıklatınız
"Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar” seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza pencere çıkacaktır. O penceredeki ”Devre Dışı” seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ”Grup İlkesi” menüsünden çıkınız. Hepsi bu kadar...
Date of registration: Feb 19th 2009
Occupation: Memur
Hobbies: Spor Bilgisayar
![]()