You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

1

Sunday, April 10th 2005, 11:25pm

İMDAAT özel klasör nasıl açılır

selam arkadaşlar sizlere bir soronumu anlaatyım inşallah yardım bulurum yoksa uçtu okadar arşivim

şimdi arkadaşlar belgelerimi özel klasör yapıyorum ve bunun içinde ne arasanız var zaten
özel klasör yapmamın sebebi başkası bu bilgisayarda oturum açtıgı zaman benim klasörlere erişememesi için ben windowsu silip yeniden kurmak istiyorum ve yedeklemeyi yaptım ama birşeyi unuttum yedeklerken klasörün özel klasör seçenegini kaldırmadım ve windowsu bir güzel sildim yeniden kurdum ve nedersiniz sizce evet malisef o yedekledigim klasörüm açılmadı iyimi çok kötü bu acı valla sormayın içi dolu bu klasörü nasıl aça bilirim bilen varmı bu bişekilde açılması lazım ama nasıl yani lütfen arkadaşlar bu konuda teknik bilgisi olan varsa bana bildirsin şimdiden biyee haa unutmadan
sistemim: windowsXP professional

Usaklikiz

Beginner

• female

Date of registration: Mar 19th 2005

Occupation: Informatik Studentin

Level: 26 [?]

Experience: 115,525

Next Level: 125,609

• Send private message

Waage

2

Monday, April 11th 2005, 12:26am

RE: İMDAAT özel klasör nasıl açılır

Adem arkadasim tam olarak sorunu anlamadim, ama anladigim kadariyla belgelerini Mydocumentse mi yedekledin ve acamadin?
Söyle birseyi var my documents e kaydedilen dosyalar sifreleiniyor yani dosyayi acsan da göremessin
Benim anladigim gibi my documentse yedeklediysen eger, nasil yedekledigini anlamdim
ama???
Eger biraz daha bilgi verebilirsen, umarim yardimci olabilirim
[align=center][img]http://atabolum.uludag.edu.tr/index_dosyalar/bayrak2.gif[/img][/align][align=center][b][i][font=Comic Sans MS][size=24][color=#ffcccc]Yurtta sulh, cihanda sulh !!![/color][/size][/font][/i][/b][/align][align=center][/align]

3

Wednesday, April 13th 2005, 12:43am

Selam: İMDAAT özel klasör nasıl açılır

Quoted

ORiJiNAL YAZARI : Usaklikiz
Adem arkadasim tam olarak sorunu anlamadim, ama anladigim kadariyla belgelerini Mydocumentse mi yedekledin ve acamadin?
Söyle birseyi var my documents e kaydedilen dosyalar sifreleiniyor yani dosyayi acsan da göremessin
Benim anladigim gibi my documentse yedeklediysen eger, nasil yedekledigini anlamdim
ama???
Eger biraz daha bilgi verebilirsen, umarim yardimci olabilirim

selam usaklikiz evet aynen senin dedigin gibi documents.den şifreledim yani özel klasör yaptım
daha sonra bunu yedekledim ve windows kurdum ve bunu açmaya çalıştım ama nafile unutmuşum işte şifrelemeyi kalmdırmayı yani özel klasör seçenegini kaldırmayı unutmuşum yedeklemeden önce
evet arkadaşlar bana bu konuda bir yardıöcı olursanız sevinirim saygılar*21*

Usaklikiz

Beginner

• female

• Send private message

Waage

4

Wednesday, April 13th 2005, 1:05am

RE: Selam: İMDAAT özel klasör nasıl açılır

Anladim Adem arkadasim
bildigim kadariyla bu durumda yapilacak birsey yok üzgünüm, umarim yaniliyorumdur!!!
[align=center][img]http://atabolum.uludag.edu.tr/index_dosyalar/bayrak2.gif[/img][/align][align=center][b][i][font=Comic Sans MS][size=24][color=#ffcccc]Yurtta sulh, cihanda sulh !!![/color][/size][/font][/i][/b][/align][align=center][/align]

5

Saturday, April 16th 2005, 10:04pm

Selam: İMDAAT özel klasör nasıl açılır

Quoted

ORiJiNAL YAZARI : adem51
selam arkadaşlar sizlere bir soronumu anlaatyım inşallah yardım bulurum yoksa uçtu okadar arşivim

şimdi arkadaşlar belgelerimi özel klasör yapıyorum ve bunun içinde ne arasanız var zaten
özel klasör yapmamın sebebi başkası bu bilgisayarda oturum açtıgı zaman benim klasörlere erişememesi için ben windowsu silip yeniden kurmak istiyorum ve yedeklemeyi yaptım ama birşeyi unuttum yedeklerken klasörün özel klasör seçenegini kaldırmadım ve windowsu bir güzel sildim yeniden kurdum ve nedersiniz sizce evet malisef o yedekledigim klasörüm açılmadı iyimi çok kötü bu acı valla sormayın içi dolu bu klasörü nasıl aça bilirim bilen varmı bu bişekilde açılması lazım ama nasıl yani lütfen arkadaşlar bu konuda teknik bilgisi olan varsa bana bildirsin şimdiden biyee haa unutmadan
sistemim: windowsXP professional

evet arkadaşlar böyle bir sorunum vardı kime sorduysam olmaz açamassın dediler
ama tabi azmin elinden yine kurtulamadı ve bu soronun cevabını buldum
sizlerle paylaşmak istedim buyrun bakın kolay gele hepinize*45*

Quoted

soru Xp pro 'da bir user açtım. Bu user a bir pasword atadım. Ve bu user'a admin hakkı verdim. Daha sonra bana bu user'ın belgeler klasörünü başkalarının görüp görmemesi hakkında bana bir soru sordu. Ben de evet görmesinler dedim. Bir süre sonra Diskime tekrar Xp yüklemem gerekti, Sadece Windows klasörüsünüü sildirerek Xp yi yeniden yükledim. Document And Settings klasörü nü silmedim. Çünkü içinde önemli Belgelerim Vardı. Ve Xp yi kurarken'de Farklı bir makine ismi ve farklı bir kullanıcı kullanarak yükledim. Kurulum bittikten sonra Document And Settings klasörüne baktığımda eski user' ıma ait klasör orda duruyordu. Ama İçine girmek istediğimde " Bu klasöre erişilemez,erişim engellendi " mesajı veriyor.Ve bir türlü bu klasöre giremiyom.(Admin hakkına sahip bir kullanıcı olduğum halde!) *Ve bu diski başka bir makinaya 2. disk olarak takmamam rağmen yine o klasöre ulaşamıyorum, nasıl ulaşabilirim,
cevaplar Selam Bu belgelerim klasörünün yazıları yeşil renk ile mi yazılı görünüyor? Eğer öyle ise bu dosyayı file recovery sertifikasının yedeğini almamaışsanız açamazsınız. Eğer değilse dosyanın ownershipliğini alarak bu sorunu çözebilir siniz. Bunun için folder properties security tabı advanced butonu owner tabına gelelim burada kullanıcımızı seçerek klasörün ownershipliğini alalım artık o dosyaları açabileceğinizi sanıyorum. ayrıca aşağıdaki linklere bakmanızı önerebilirim: <a class="WNAnc" href="http://support.microsoft.com/kb/308421/tr" target="winout">http://support.microsoft.com/kb/308421/tr[/url] <a class="WNAnc" href="http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;308419" target="winout">http://support.microsoft.com/default.asp…kb;en-us;308419[/url]
cevap .2 ilaveten getbackdata ya da r-studio  geridonusum programlarindan birini kullanmani tavsiye ederim. eger system in ntfs ise ntfs surumunu fat ise fat surumunu kullanman gerekiyor. normalde bu 2 program silinen dosyalari kurtariyor pc den(formatlanmis pc hdd lerde de basarili). ama diger benim kullandigim bir ozellikte o ki sifrelenmis klasorleri de okuyor ve indiriyor istedigin yere bu da aklinda olsun;)
inşallah faydamız olmuştur *45* *45* *49*

Usaklikiz

Beginner

• female

• Send private message

Waage

6

Sunday, April 17th 2005, 1:19pm

RE: Selam: İMDAAT özel klasör nasıl açılır

Gözün aydin dostum, inan cok sevindim... Buarada verdigin bilgiler icin de cok tesekkürler ellerine saglik *06*

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,467,773

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

7

Monday, January 14th 2008, 3:31am

Ellerine saglik!

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

mirza56

Beginner

• male

Date of registration: Oct 12th 2008

Level: 21 [?]

Experience: 37,035

Next Level: 38,246

• Send private message

Fische

8

Friday, October 31st 2008, 7:11pm

arkadaşım çok güzel bir bilgi. peki eğer dosya isimleri yeşil ise yapılacak birşey yok mu?

Counter:

Hits today: 181 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,742 Average hits: 2,217.05 | Clicks today: 5,024 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,152 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.4 Counter age (days): 343.58 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri