Benutzerinformationen überspringen
Beginner
Date of registration: Mar 19th 2005
Occupation: Informatik Studentin
![]()
Quoted
ORiJiNAL YAZARI : Usaklikiz
Adem arkadasim tam olarak sorunu anlamadim, ama anladigim kadariyla belgelerini Mydocumentse mi yedekledin ve acamadin?
Söyle birseyi var my documents e kaydedilen dosyalar sifreleiniyor yani dosyayi acsan da göremessin
Benim anladigim gibi my documentse yedeklediysen eger, nasil yedekledigini anlamdim
ama???
Eger biraz daha bilgi verebilirsen, umarim yardimci olabilirim
Beginner
![]()
Quoted
ORiJiNAL YAZARI : adem51
selam arkadaşlar sizlere bir soronumu anlaatyım inşallah yardım bulurum yoksa uçtu okadar arşivim
şimdi arkadaşlar belgelerimi özel klasör yapıyorum ve bunun içinde ne arasanız var zaten
özel klasör yapmamın sebebi başkası bu bilgisayarda oturum açtıgı zaman benim klasörlere erişememesi için ben windowsu silip yeniden kurmak istiyorum ve yedeklemeyi yaptım ama birşeyi unuttum yedeklerken klasörün özel klasör seçenegini kaldırmadım ve windowsu bir güzel sildim yeniden kurdum ve nedersiniz sizce evet malisef o yedekledigim klasörüm açılmadı iyimi çok kötü bu acı valla sormayın içi dolu bu klasörü nasıl aça bilirim bilen varmı bu bişekilde açılması lazım ama nasıl yani lütfen arkadaşlar bu konuda teknik bilgisi olan varsa bana bildirsin şimdiden biyee haa unutmadan
sistemim: windowsXP professional
inşallah faydamız olmuştur
Quoted
soru Xp pro 'da bir user açtım. Bu user a bir pasword atadım. Ve bu user'a admin hakkı verdim. Daha sonra bana bu user'ın belgeler klasörünü başkalarının görüp görmemesi hakkında bana bir soru sordu. Ben de evet görmesinler dedim. Bir süre sonra Diskime tekrar Xp yüklemem gerekti, Sadece Windows klasörüsünüü sildirerek Xp yi yeniden yükledim. Document And Settings klasörü nü silmedim. Çünkü içinde önemli Belgelerim Vardı. Ve Xp yi kurarken'de Farklı bir makine ismi ve farklı bir kullanıcı kullanarak yükledim. Kurulum bittikten sonra Document And Settings klasörüne baktığımda eski user' ıma ait klasör orda duruyordu. Ama İçine girmek istediğimde " Bu klasöre erişilemez,erişim engellendi " mesajı veriyor.Ve bir türlü bu klasöre giremiyom.(Admin hakkına sahip bir kullanıcı olduğum halde!) *Ve bu diski başka bir makinaya 2. disk olarak takmamam rağmen yine o klasöre ulaşamıyorum, nasıl ulaşabilirim,
cevaplar Selam Bu belgelerim klasörünün yazıları yeşil renk ile mi yazılı görünüyor? Eğer öyle ise bu dosyayı file recovery sertifikasının yedeğini almamaışsanız açamazsınız. Eğer değilse dosyanın ownershipliğini alarak bu sorunu çözebilir siniz. Bunun için folder properties security tabı advanced butonu owner tabına gelelim burada kullanıcımızı seçerek klasörün ownershipliğini alalım artık o dosyaları açabileceğinizi sanıyorum. ayrıca aşağıdaki linklere bakmanızı önerebilirim: <a class="WNAnc" href="http://support.microsoft.com/kb/308421/tr" target="winout">http://support.microsoft.com/kb/308421/tr[/url] <a class="WNAnc" href="http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;308419" target="winout">http://support.microsoft.com/default.asp…kb;en-us;308419[/url]
cevap .2 ilaveten getbackdata ya da r-studio geridonusum programlarindan birini kullanmani tavsiye ederim. eger system in ntfs ise ntfs surumunu fat ise fat surumunu kullanman gerekiyor. normalde bu 2 program silinen dosyalari kurtariyor pc den(formatlanmis pc hdd lerde de basarili). ama diger benim kullandigim bir ozellikte o ki sifrelenmis klasorleri de okuyor ve indiriyor istedigin yere bu da aklinda olsun;)
Beginner
![]()
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()