You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

Altar

Beginner

• male
  • "Altar" started this thread

Date of registration: Apr 8th 2005

Level: 14 [?]

Experience: 5,212

Next Level: 5,517

• Send private message

Waage

1

Monday, April 11th 2005, 8:37am

Bilsayarim acilmiyor = Yardim=

Arkadaslar
Tam oyun oynuyordum, Aniden Mavi Ekran geldi ve "windows wird heruntergeladen da ihr comuter sonst beschädigt wird"
böyle bir sey yazmisti.

ve ondan sonra dahada acilmadi

Arbeitsspeicher ok lendikten sonra o normal yazilar geliyor ve tam window isareti gelecegi yerine siyah ekran geliyor ve o kadar, daha hic bir sey yapmiyor.
Window XP Pro SP2 kullaniyorum ( Sahte )

setup bile yapamiyorum

festplatte gittiyse icindekileri okumaya hicmi imkanim yok

*25* *25* *25* *25*

lütfen yardim *21*
Önemli olan insanlik

ozberk68

Trainee

• male

Date of registration: Mar 25th 2005

Occupation: Tekniker

Hobbies: Music,Spor

Level: 32 [?]

Experience: 395,566

Next Level: 453,790

• Send private message

Schütze

2

Tuesday, April 12th 2005, 6:06pm

Selam: Bilsayarim acilmiyor = Yardim=

SORUNUN DEVAM EDİYORSA AŞĞIDA VERDİĞİM LİNKTEN PARDUS LINUX CD SİNİ BİR ARKADAŞININ PC SİNDE İNDİR CD YE YAK.PC AÇILIRKEN BİOSDAN BOOT CD SEÇ PARDUS YÖNELTMELERİNİ İZLİ HDD NE ERİŞİNCE ÖNEMLİ DOSYALARINI YEDEKLERSİN.SONRA YENİDEN İŞLETİM SİSTEMİNİ KURARSIN.
http://www.uludag.org.tr/

3

Tuesday, April 12th 2005, 6:21pm

RE: Bilsayarim acilmiyor = Yardim=

Quoted

Original von Altar
Arkadaslar
Tam oyun oynuyordum, Aniden Mavi Ekran geldi ve "windows wird heruntergeladen da ihr comuter sonst beschädigt wird"
böyle bir sey yazmisti.

ve ondan sonra dahada acilmadi

Arbeitsspeicher ok lendikten sonra o normal yazilar geliyor ve tam window isareti gelecegi yerine siyah ekran geliyor ve o kadar, daha hic bir sey yapmiyor.
Window XP Pro SP2 kullaniyorum ( Sahte )

setup bile yapamiyorum

festplatte gittiyse icindekileri okumaya hicmi imkanim yok

*25* *25* *25* *25*

lütfen yardim *21*

Mavi ekranin gelmesi senin speicher den yada hard disk ten olabilir yada senin arbeitspeicher yeterli degil , sayet bu hata devam ediyorsa senin windows dan olabilir senin bu sekilde yazmis oldugun hjata sitiline kesinlikle bir cevap yazamam ama yinede sana söyle bitr cevap yaziyim dostum .

2 : sen eger windowsta bir hata yaptin ise yada oyun install ederken bir hata meydana geldi ise bu senin hatandir , ve kesinlikle bu windows xp sp2 nin sucu degil bende kullaniyorum bunu ciktigindan bu yana bende hic bir problem yok ama nedense bazi arkadaslar bu windowsa hata veriyorlar ,

3 : Hata daha devam ediyorsa senin tek gayet yapacagin sey windowsu komple yeniden yapmak onuda yapamiyorsan senin hdd gitmis olabilir yada Board .

4 : Bu konuya daha cok cevap bulabilirim su ana kadar ama sen öncelikle senin hard diskini ve board , speicher ini kontrol et ve hata eger varsa yeniden ac ve buraya yaz

5 : bir baska konu olarak mavi eklranin sürekli gelmesi , senin hatanda olabilir yanlis install edilmis bir cab datei indanda olabilir windows xp nin onaylamadigi bir datei kesinlikle ignorien yapmayin bu gibi durumlarda hemen cikmak zorundasiniz yani konuyu kapatin .

6 : bu yazdiklarimi uygula ve dene eger olmaz ise tekrar buraya not düsersin

Saygilarimla .... ( kaplan1 ) Forumchef

arses

Beginner

• male

Date of registration: Apr 1st 2005

Occupation: arses

Hobbies: spor

Level: 16 [?]

Experience: 7,839

Next Level: 10,000

• Send private message

Steinbock

4

Thursday, April 14th 2005, 9:45am

Selam: Bilsayarim acilmiyor = Yardim=

tşk.. arses sizleri seviyor.... *03*
*12* *12* *12*arslan *03* *03* *03*

5

Saturday, April 16th 2005, 9:29pm

RE: Selam: Bilsayarim acilmiyor = Yardim=

Quoted

Original von arses
tşk.. arses sizleri seviyor.... *03*

Onur-Board her zaman yardim severdir aninda elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyoruz bizlerinde sizlere bir faydamiz dakunabiliyorsa eger ne mutlu bizlere .

saygilarimizla .. ( Onur-Board) team ( Aile Boardu )

Counter:

Hits today: 181 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,742 Average hits: 2,217.05 | Clicks today: 5,027 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,155 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.4 Counter age (days): 343.58 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri