You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

06koc

Beginner

• "06koc" started this thread

Date of registration: Apr 16th 2005

Level: 19 [?]

Experience: 18,185

Next Level: 22,851

• Send private message

Stier

1

Tuesday, April 26th 2005, 7:39pm

mainboard deyistirmek lütfen yardim

slm arkadaslar yeni maiboard aldim ve deyistidim herseyi tamamen bagladim bilgisayari actlm CPU sogutucusu calisiyor bip sesi gelmiyor ve ekran siyah kaliyor deyisirmediym sey kalmadi ekrankarti, festplatte ,arbeitspeiher,cpu,netzteil,hepsini deyistirdim yine ayni bip sesi gelmiyor ekran siyah kaliyor ben nerede yanlis yapiyorum .

aldigim mainbord AMD Sockel Atlon,duron cpu yeni cpu,yu arkadasimda denedim calisiyor.

yardimlariniz icin simdiden tsk. *05*
.TR.

EFSANE_1907

Beginner

• male

Date of registration: Apr 13th 2005

Experience: 20,809

• Send private message

Löwe

2

Wednesday, April 27th 2005, 11:47am

slm kardesşim bu bölümün matadoru olarak sişzlere bşlgşi vermeye çalışıcam ilk öncelikle ana kartın onboar ekran kartını bios dan kapat yani ana kartın ekran kartıyla senın normal vg kart yuvandakı kartın cakısıyordur eger halen bır problem veriyorsa ekran kartın yanmış olabilir bir bilgisayarcıya git derim fazla kurcalama yanmlışlıkla anakartı kullanılma zhale getırebılırsın
hadi kolay gelsinnnn.....,

Saygılarımlaaa......

06koc

Beginner

• "06koc" started this thread

Date of registration: Apr 16th 2005

Experience: 18,185

• Send private message

Stier

3

Wednesday, April 27th 2005, 6:40pm

mainboard deyistirmek lütfen yardim

slm.arkadasim yardimci olmya calistigin icin tsk ben en iyisi bilgisayarciya gideyim. *03* *03* *03*
.TR.

achiles

Beginner

• male

Date of registration: Jul 22nd 2008

Level: 20 [?]

Experience: 28,094

Next Level: 29,658

• Send private message

Fische

4

Monday, July 28th 2008, 4:49pm

RE:mainboard deyistirmek lütfen yardim

Merhaba arkadaşım biraz geç bir cevap olacak ama belki böyle birşey başına gelen diğer arkadaşların işine yarayabilir. Öncelikle RAM lerin stotlara tam olarak oturmuş olduğunu kontrol edin, sonra aynı kontrolü ekran kartı için yapın, cpu besleme kablosunun ve ekran kartı ekstra besleme istiyorsa onun da basleme kablosunu kontrol edin. Bir diğer konu da ana kartın ana besleme kablosunu doğru takıp takmamanızdır. Kolay gelsin.

Cx571

Beginner

• male

Date of registration: Mar 5th 2008

Occupation: Bilqisayar Tekniker

Hobbies: Bilqisayar

Level: 23 [?]

Experience: 54,030

Next Level: 62,494

• Send private message

Löwe

5

Monday, September 1st 2008, 4:01am

Aynen Geç Cevap vermiş Olacam biraz ama. 1 işlemci Anakartla Uyumlumu?
2-Power-Subtan Çıkan Ekran Kartına qönderilen Besleme Vardır Onu Taktın mı?
3- Ramden Kaynaklanabilir.
4-Ekran kartına iyi bakmalısın..

Unutmaki Bunlar Normal İse Çalışmama Gibi Birşey söz konusu Olamaz.
[span=red][BLINK][SIZE=20]Paramız Yokki Aşkımız Olsun... Her Gece Koynuma Şeytan Girer Saolsun..[/SIZE][/BLINK][/span]

doktor

V.I.P

• male

Date of registration: Jul 10th 2008

Occupation: Bilgisayar teknisyeni

Hobbies: Bilgisayar

Level: 32 [?]

Experience: 389,557

Next Level: 453,790

• Send private message

Wassermann

6

Thursday, October 9th 2008, 7:41pm

Kardes sorunu bu yazilanlarla cözemediysen..Aklima gelen baska bir sorunu yazayim.

Cpu yu takarken büyük ihtimalle ayaklardan birini yamultmussundur.

Marasli1978

GECELERIN YARGICI

• male

Date of registration: Apr 12th 2008

Occupation: Serbest

Hobbies: Bilgisar Computer tamirati montaji

Level: 27 [?]

Experience: 152,052

Next Level: 157,092

• Send private message

7

Wednesday, August 26th 2009, 12:20am

slm arkadaslar yeni maiboard aldim ve deyistidim herseyi tamamen bagladim bilgisayari actlm CPU sogutucusu calisiyor bip sesi gelmiyor ve ekran siyah kaliyor deyisirmediym sey kalmadi ekrankarti, festplatte ,arbeitspeiher,cpu,netzteil,hepsini deyistirdim yine ayni bip sesi gelmiyor ekran siyah kaliyor ben nerede yanlis yapiyorum .

aldigim mainbord AMD Sockel Atlon,duron cpu yeni cpu,yu arkadasimda denedim calisiyor.
merhabalar oncelikle siz hangi model mainboard aldiniz sanirim 462 sockel olmali ama lufter calismasi bilgisarin calisacagi anlaminagelmaz ama bazi lufterler bazi cpu lere uymayabiliyor eger bana mainboard adive numarasinigonderirseniz size detayli yardimci olurum her mainboard her cpuyu calistirmayabilir ama 1000lerce cesit mainboard var bunlardan en onemlisi hangi sockel hangi model bunlar bilinirse sonuca variriz
ama bilgisayarinizn sorunu ram lardan daolabilir belkide statik elektrige maruz biraktin iz icin bozulmusta olabilir aldiginiz cpu calismasi normaldir yeni almissiniz ayrintilara ihtiyacimiz var yardim istiyorsaniz

Counter:

Hits today: 182 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,743 Average hits: 2,217.05 | Clicks today: 5,036 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,164 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.4 Counter age (days): 343.58 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri