arkadaslar bilgisayarim baslarken RAID suruculerinden iki tanesini gormuyor !! primer RAID slave ve seconder RAID master i gormuyor ve acılısta acılıs modlarını soruyor !! guvenlı modda mı yoksa en son yuklenen yapılandırmayla mı acılması gerektıgını felan soruyor hep tam acılacakken yenıden baslatıyor bilgisayarı?? bios ayarlarıyla felan ilgilidir diye baktım ugrastım ama yapamadım:S:( anakart cd sini taktım baktım onla da cozulmuyor ?? yardim edin lutfen ?? format atarsam cozulur mu bu sorun acaba??
Güzel Kardeşim Öncelikle Şunu Belirtmeliyim İşe Biosu Sıfırlamakla Başla Pili Çıkar Sonra Power Kablosunu Çıkart. Bilqisayarı 3-4 KEZ Power bas Bios Tam Sıfırlansın. Sonra Bios Pilini Tak. Anakart ÜzerindeKi Hdd Girişlerin Sanırsam İde. JUmperler Çok Önemli Slave Mi master mİ BUNLARI kontorl ed. Sonra Ramlerini KOntorl Ed olmadı İşlemciyi Sök Tak Tüm Yolları Dene Ama Harrdisk İdeleri Master Slave Olayını Jumperlerine Dikkat ed Sorunun Çözülür Böyle Birtşeu Başıma qelmişti Çünkü. Sayqılar.
[span=red][BLINK][SIZE=20]Paramız Yokki Aşkımız Olsun... Her Gece Koynuma Şeytan Girer Saolsun..[/SIZE][/BLINK][/span]