You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

1

Thursday, October 2nd 2008, 10:37pm

Modemi Kuramıyorum yardım lütfen

S.a arkadaşlar öncelikle bu XP 2008 SP3 PLUS EDİTİON hazırlayan kişiye çok teşekkür ederim emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş Ben indirdim cd ye çekip kurdum bütün driver sürücüleri falanda kurdum
Fakat interneti kuramadım modemi yüklerken USB Remote NDIS Network Device kurulamadı yazıyor Napabilirim bana bi çözüm bulabilirmisiniz capslara bakın

Şuanda normal xp yi kurdum capstaki gibi bir hata çıkmadı

Modemimin Markası "Usrobotics" ModeLi: 9112

This post has been edited 2 times, last edit by "th4now" (Oct 2nd 2008, 10:46pm)

xHakanx

BOARD IMPARATORU

• male

Date of registration: Sep 22nd 2004

Level: 45 [?]

Experience: 4,626,369

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Waage

2

Saturday, October 18th 2008, 2:10am

RE:Modemi Kuramıyorum yardım lütfen

Iki yol var... Birincisi ag baglantilarindan kendi IP numarani bulup bunu browser ya yapistirip router ya girebilmeye calismak (Islemi Dos dan Beep emriyle de gerceklestirebilirsin, önce ilk adimi atalim) eger router dan cevap geliyorsa konfigurasyon yapmak.

Fakat ben su tecrübeyi yaptim. Bazi bilgisayardaki anten aliciyla duvardaki yayinlayici birbiriyle anlasamiyor. Router sahibi baska tanidigin varsa önce onunkini sizin evde deneyip ondan sonra kendi bilgisayarin araciligiyla router ayarlarina gir derim. Yoksa saatlerce akintiya karsi kürek cekersin.

Cx571

Beginner

• male

Date of registration: Mar 5th 2008

Occupation: Bilqisayar Tekniker

Hobbies: Bilqisayar

Level: 23 [?]

Experience: 54,030

Next Level: 62,494

• Send private message

Löwe

3

Saturday, October 18th 2008, 12:49pm

Kardes Son qüncelleme Olan driveri yüklemeni öneririm. ilk önce ayqıt yöneticiden sağ tıkla kaldır kurduqun donanımı sonra pc kapa aç qüncel driveri kur sonra modem usb kablosunu tak.

Download Linki : http://rapidshare.com/files/155162519/US…sb-x86.rar.html

Güncel Driveri Bunu Kur kardes Ama kurduqun driveri kaldır tamamen dene..Ha߀r wer Olup olmadıqına dair.
[span=red][BLINK][SIZE=20]Paramız Yokki Aşkımız Olsun... Her Gece Koynuma Şeytan Girer Saolsun..[/SIZE][/BLINK][/span]

This post has been edited 1 times, last edit by "Cx571" (Oct 18th 2008, 12:58pm)

doktor

V.I.P

• male

Date of registration: Jul 10th 2008

Occupation: Bilgisayar teknisyeni

Hobbies: Bilgisayar

Level: 32 [?]

Experience: 389,558

Next Level: 453,790

• Send private message

Wassermann

4

Saturday, October 18th 2008, 9:20pm

BİLGİSAYARINI KURDUKTAN SONRA DRİVER MAGİCİAN 3.28 PORTABLEYİ TIKLA VE EN GÜNCEL BÜTÜN DRİVERLERİNİ İŞLETİM SİSTEMİNE GÖRE BULUP İNTERNETTEN KENDİ SİTESİNDEN EN GÜNCELİNİ İNDİRİP KURSUN..
BİLGİSAYARINDAKİ DRİVERLERİ BİLMENE GEREK YOK. DRİVER MAGİCİAN BİLGİSAYARINI TARAYIP 10 SANİYEDE HEPSİNİ TESPİT EDİYOR YÜKLÜYOR, BAKIM YAPIYOR, YEDEKLİYOR..PORTABLE SÜRÜMÜ VE FUULDUR KURULUMA GEREK YOK..

SADECE İHTİYACIN OLDUĞUNDA TIKLA VE KULLAN..

Tanıtım:
Driver Magician, Windows işletim sisteminde, güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan bir yazılım.

Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp ve seçeceğiniz konuma onları yedeklemeye yarar.

Bilgisayarınızı biçimlendirseniz, tekrar kurup, yükseltme yapsanız bile elinizde bulunan "kayıtlı" sürücüleriniz sayesinde bilgisayarınıza gerekli donanımları tekrar yükleyebilirsiniz. Bu sayede eğer kayıt altına aldıktan sonra bir sürücü dosyasını kaybetseniz bu program sayesinde kurulum yapabilirsiniz.

Driver Magician, veritabanında bulunan sürücüler için internetten sürücü güncellemesi yapma imkanı da tanır.

Özellikleri
# Dört durumda bilgisayarınızdaki sürücü aygıtlarını yedekler
# Sürücüleri hızlı yedekler
# Bilinmeyen aygıtları bulur
# Donanım sürücülerinin detaylı bilgisini verir
# Tüm sürücüleri otomatik kurulum paketi (EXE) haline getirebilir
# Güncelleme aracıyla aygıt sürücülerini güncelleyebilme

http://rapidshare.com/files/114068340/DriverMagician.rar

This post has been edited 1 times, last edit by "doktor" (Oct 18th 2008, 9:21pm)

turgaytufan

Beginner

• male

Date of registration: Oct 3rd 2008

Occupation: Emekli Kütüphaneci

Hobbies: Kültür~Sanat~Eðitim~Biliþim

Level: 24 [?]

Experience: 74,572

Next Level: 79,247

• Send private message

Widder

5

Friday, October 24th 2008, 5:03am

sağolunuz. iyi bir paylaşım bu da...
Sevda Derinlerdedir; Oysa Fehat, Üstünü Kazmakta Dağın...

Counter:

Hits today: 182 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,743 Average hits: 2,217.02 | Clicks today: 5,121 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,249 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.43 Counter age (days): 343.59 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri