You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• male
  • "yalnizprens72" started this thread

Date of registration: Mar 8th 2005

Level: 28 [?]

Experience: 179,283

Next Level: 195,661

• Send private message

Widder

1

Sunday, June 26th 2005, 3:58pm

USTALAR YARDIM LÜTFEN

degerli kardeslerim.ihtiyacim olan programlari internetten internet download manager programi yardimiyla indiriyorum.indirdigim programi indigi dosyada acabiliyorum.fakat baska bir dosyaya bu programi aktarirsam program hata veriyor.acilmiyor yardimci olursaniz sevinirim tesekkürler saygilar.NOT:özel mesajda yazabilirsiniz tesekkürler

KRAL61

BOARD AÐASI

• male

Date of registration: Feb 14th 2005

Occupation: Guvenlik elemani

Hobbies: Biricik oglum

Level: 42 [?]

Experience: 2,676,896

Next Level: 3,025,107

• Send private message

2

Sunday, June 26th 2005, 6:30pm

RE: USTALAR YARDIM LÜTFEN

Quoted

Orjinal Yazarı yalnizprens72
degerli kardeslerim.ihtiyacim olan programlari internetten internet download manager programi yardimiyla indiriyorum.indirdigim programi indigi dosyada acabiliyorum.fakat baska bir dosyaya bu programi aktarirsam program hata veriyor.acilmiyor yardimci olursaniz sevinirim tesekkürler saygilar.NOT:özel mesajda yazabilirsiniz tesekkürler

Slm,Yanlizprens ben sorunu pek anlamadim biraz acik anlatirmisin
Anladigim kadar internetden bir program indiriyorsun ve baska bir dosyaya eklerken hatta veriyor??

Benim sorum ise bu programi neden o istedigin dosyaya secip indirmiyorsun ve butun programlarda mi aynisini yapiyor

saygilar

• male

• Send private message

Widder

3

Monday, June 27th 2005, 12:43am

degerli kardesim kral61.aciklayayim.bahsettigim gibi internet download manager programi ile program indiriyorum.indirdigim bu bölümde programi acip kurabiliyorum.ama ben bu programi acmadan baska bölüme tasimak istioyorum veya bir dosyanin icine koymak istiyorum.tasidigim zaman veya bir neu ordnerin icine koydugum zaman program acilip kurulmuyor hata veriyor.aciklamam faydali olmustur umarim.ilgilendigin icin ayrica tesekkürler ediyorum saygilar...sorunun cevabina gelince eigene datei bölümüne indiriyorum programi ama ben bilgisayarimi düzenli tutmak icin bu indirmis olgúm programi bir dosya icerisine koyuyorum ve aciklama yaziyorum bu programin ne ise yaradigina dair.yani indirmis oldugum program yer degistirir yada bir baska dosya icine konulursa acilip kurulmuyor.müziklerde olmuyor her programda yapmiyor bunu.acaba ordner option bölümündeki ayarlarda bir aksilik mi var.tesekkürler

This post has been edited 1 times, last edit by "yalnizprens72" (Jun 27th 2005, 12:48am)

Voyager

Beginner

• male

Date of registration: Jun 28th 2005

Level: 24 [?]

Experience: 70,680

Next Level: 79,247

• Send private message

Steinbock

4

Wednesday, June 29th 2005, 2:31pm

Arkadaşım bende sorunu pek anlayamadım ama zannediyorum Download Manager programından çıkarsan bu dosyayı kullanabilirsin. Biraz daha açıklayabilirsen daha fazla yardımcı olabiliriz sanıyorum Teşekkürler *49*

TURKBEY

Emekli Admin

• male

Date of registration: Jun 25th 2005

Level: 39 [?]

Experience: 1,506,278

Next Level: 1,757,916

• Send private message

5

Wednesday, June 29th 2005, 2:48pm

Bazı proğramlar download edildikleri zaman örneğin ''turing web çeviri'' indirildikleri dizinde proğramın kurulması gerekiyor..Kurarken sizin hangi dizine yönlendirmeniz önemlidir..
Proğramı taşımayın,taşıdığınız zaman ki ,yine bazı proğramlar, bunu kısa yol olarak görüyor ve açılmıyor..Copy-Paste yapın..
Ayrıca download proğramınızda yani indirme proğramınınızın eksik ''dll'' olabilir..Öncelikle download proğramınızı silip tekrar yükleyin.Sorun büyük ihtimal kalkar..
Önerebileceğim download proğramları
Internet download manager (IDM)
LeechGet
Download Accelerator Plus (DAP)
Get Right
Mass Downloader
FlashGet ( bazı proğramlar bunsuz inmiyor)+reklamlarını antivirusunuz trojan olarak algılayabilir..

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,467,889

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

6

Wednesday, June 29th 2005, 3:03pm

Quoted

Orjinal Yazarı Tiffany
Bazı proğramlar download edildikleri zaman örneğin ''turing web çeviri'' indirildikleri dizinde proğramın kurulması gerekiyor..Kurarken sizin hangi dizine yönlendirmeniz önemlidir..
Proğramı taşımayın,taşıdığınız zaman ki ,yine bazı proğramlar, bunu kısa yol olarak görüyor ve açılmıyor..Copy-Paste yapın..
Ayrıca download proğramınızda yani indirme proğramınınızın eksik ''dll'' olabilir..Öncelikle download proğramınızı silip tekrar yükleyin.Sorun büyük ihtimal kalkar..
Önerebileceğim download proğramları
Internet download manager (IDM)
LeechGet
Download Accelerator Plus (DAP)
Get Right
Mass Downloader
FlashGet ( bazı proğramlar bunsuz inmiyor)+reklamlarını antivirusunuz trojan olarak algılayabilir..

Tiffany Arkadasimiz güzel anlatmis.
birde bunu dene bendede olmustu ve ben ayni dosyaya komple winrar yaptim ve baska yere aktardim. O zaman oldu.
Cünkü Dosyanin icinde görünmez dateiler var onlari kopyalamiyor ve eski yerde birakiyorsun. Dosya Ayarlarinida "Gizli Dosyalari göster" i okeyle ortaya bazi Hayalet dateiler gözükecektir ama bunlarin bazilari sabitlestirdikleri icin baska yere tasindiyi zaman veya silmeye kalkarsan hata verir.

Selamlar

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

• male

• Send private message

Widder

7

Thursday, June 30th 2005, 12:32am

tesekkürler degerli ustalar agziniza yüreginize saglik cok yardimci oldunuz

Counter:

Hits today: 182 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,743 Average hits: 2,217.01 | Clicks today: 5,164 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,292 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.45 Counter age (days): 343.59 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri