You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

D@RKDRE@M

Emekli Admin

• male
  • "D@RKDRE@M" started this thread

Date of registration: Sep 15th 2005

Level: 41 [?]

Experience: 2,291,800

Next Level: 2,530,022

• Send private message

Steinbock

1

Thursday, February 19th 2009, 10:08am

RE:Lütfen yardımlarınızı bekliyorum! (Format hatası)

Quoted

salamov

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum! (Format hatası)

Arkadaslar hepinize selamlar. Benim toshiba A215 S5802 vista laptopum vardı. Ona xp yukledim ancak wireless driverini bulamıyınca gerı vısta yukledım ardından. Ancak vısta yuklemesı sırasında suruculerımı c ve d olarak ayırmayı unuttugumu hatırlayınca yenıden format atayım dedım. Olanda bundan sonra oldu. Bu formatta 55 gb C . 55 gb D olarak ayarlayıp kurmak ıstedım ancak yukleme esnasında vısta kayıt defterı guncellenemedı hatası aldım ve format kesıldı. Ne oldugunu anlamadım,tekrar denedım aynı hata. Sonra xp yuklemek ıstedım bu seferde "\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM" hatası alıyorum.Xp yuklerken pc dısklerı bıcımlendıyor dıyor ama bıcımlendırme ntfs de %45 de takılıyor saatlerce kalıyor oyle.Ayrıca sıteden bır cok xp ve vısta cd sı ındırp denedım,care bulamadım. ARKADASLAR SUAN PC DE NE YAZIKKI HIC BIR ISLETIM SISTEMI YUKLU DEGIL. ne yapmam gerekyıor lutfen yardım edın.Acil yardımlarınız ıcın sıze sımdıden cok tesekkur ederım. Sagolun

öncelikle bunu Windows JTXP Pro SP3 Qwerty Edition (Sata Driver + Program ) indiriniz kurulum esnasında sorar .onarayımmı diye. onarmamayı secip.. önce c yi sonrada d yi silin silme işi bittikten sonra c ye bölüm olusturursunuz.sonrada kalan bölümü d olarak olusturursunuz. bölüm olusturmalar bittigi zaman c bölümüne yükleme yaparsınız.

yada uzun yolu secerseniz. Harddisk Tamiri Yap (MaxBlast v.4.0) bu programla hardiskinizi silip kurulumu gerceklestirirsiniz. yaklasık hardiskin silinme süresi 10 saattir.

D@RKDRE@M

Emekli Admin

• male
  • "D@RKDRE@M" started this thread

Date of registration: Sep 15th 2005

Level: 41 [?]

Experience: 2,291,800

Next Level: 2,530,022

• Send private message

Steinbock

2

Thursday, February 19th 2009, 11:36am

Quoted

salamov
dark dream acaba bu program için bılgısayarda bır ısletım sıstemı olması gerekyıro mu? Hemen gidip cd alıp programı cekıyorum. Umarım ıse yarar MaxBlast v.4.0. Yardımın ıcın coook tesekkur ederım

ısletım sıstemı olmasına,gerek yok,kolay gelsin..

Counter:

Hits today: 182 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,743 Average hits: 2,217 | Clicks today: 5,198 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,436,326 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,732.46 Counter age (days): 343.59 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri