Degerli arkadaslar ve ustalarim bir sorunum var yardimci olursaniz sevinirim.elimde toshiba marka leptop var dvd laufwerki bozuk yani dvd cd lerini okumuyor sadece cd leri okuyor.Ama format atmak zorundayim.leptop vista kurulu orjinal cd si kayip ve leptopun icinde kopi yok.vista büyük oldugu icin dvd cd sinde nasil fortmat atabilirim leptopa.yani laufwerk olmadan leptopuma vista formati atabilirim.tesekkürler saygilar
selam arkadas sunu bir dene DVD yi laufwerk e yerlestir,sonra yeniden leptop u calistir acilista F8 tusuna dört,bes sefer bas cikan pencerededen CD den baslayi sec calisirsa güzel calismazsa birde sistem geri yüklemeyidene
Orjinal Yazari TÜRK
selam arkadas sunu bir dene DVD yi laufwerk e yerlestir,sonra yeniden leptop u calistir acilista F8 tusuna dört,bes sefer bas cikan pencerededen CD den baslayi sec calisirsa güzel calismazsa birde sistem geri yüklemeyidene
Tesekkürler deegrli arkadasim ilgilendigin icin.dediklerini daha önce yapmistim kardes.dvd yi döndürüp duruyor okumak icin ama bir türlü okuyamiyor ayrica geri yüklemede de hata veriyor geri yükleyemiyor.cd vista olsa yükleyebilirim sanirim ama vista büyük oldugu icin dvd de.saygilar
Ilgilenen arkadaslar sorunu cözdüm sagolun tesekkürler.simdi anlatayim nasil cözdügümü.dvd cd sinde olan vistayi alkol programi ile cd lere ayirdim ve alkolle yaktim sonra leptopuma cd lerden format attim saygilar