Biçim Uzantı Açıklama
Biçimlendirilmiş Metin (Boşlukla ayrılmış) .prn Lotus boşlukla ayrılmış biçim. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder.
Metin (Sekmeyle ayrılmış) .txt Başka bir Microsoft Windows işletim sisteminde kullanılması için bir çalışma kitabını sekmeyle ayrılmış metin dosyası olarak kaydeder ve sekme karakterlerinin, satır sonlarının ve diğer karakterlerin doğru olarak yorumlanmasını sağlar. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder
Metin (Macintosh) .txt Macintosh işletim sisteminde kullanılması için bir çalışma kitabını sekmeyle ayrılmış metin dosyası olarak kaydeder ve sekme karakterlerinin, satır sonlarının ve diğer karakterlerin doğru olarak yorumlanmasını sağlar. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder
Metin (MS-DOS) .txt MS-DOS işletim sisteminde kullanılması için bir çalışma kitabını sekmeyle ayrılmış metin dosyası olarak kaydeder ve sekme karakterlerinin, satır sonlarının ve diğer karakterlerin doğru olarak yorumlanmasını sağlar. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder
Unicode Metin .txt Unicode Konsorsiyumu tarafından geliştirilen karakter kodlama standardı olan Unicode metni olarak kaydeder.
CSV (virgülle ayrılmış) .csv Başka bir Windows işletim sisteminde kullanılması için bir çalışma kitabını virgülle ayrılmış metin dosyası olarak kaydeder ve sekme karakterlerinin, satır sonlarının ve diğer karakterlerin doğru olarak yorumlanmasını sağlar. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder
CSV (Macintosh) .csv Macintosh işletim sisteminde kullanılması için bir çalışma kitabını virgülle ayrılmış metin dosyası olarak kaydeder ve sekme karakterlerinin, satır sonlarının ve diğer karakterlerin doğru olarak yorumlanmasını sağlar. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder
CSV (MS-DOS) .csv MS-DOS işletim sisteminde kullanılması için bir çalışma kitabını virgülle ayrılmış metin dosyası olarak kaydeder ve sekme karakterlerinin, satır sonlarının ve diğer karakterlerin doğru olarak yorumlanmasını sağlar. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder
DIF .dif Veri Değişimi Biçimi. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder.
SYLK .slk Simgesel Bağlantı Biçimi. Yalnızca etkin sayfayı kaydeder.