You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

CaNTüRK

Emekli Admin

• male
  • "CaNTüRK" started this thread
  • Türkei

Date of registration: May 28th 2008

Occupation: Webmaster

Level: 42 [?]

Experience: 2,708,235

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Skorpion

1

Sunday, December 5th 2010, 8:24pm

(WU) Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.503 Napalum - Türkçe

Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.503 Napalum - Türkçe | 8 Mb

Bu program içersinde birden fazla aktifleştirme aracını içerir, bu program sayesinde kısıtlı olan windows 7 işletim sistemlerinizi full yapabilirsiniz.Bunun yanında windows 7 sürümlerinin hemen hemen hepsini full yapar.

Yukarda olan resim benim bilgisayardan, henüz ilacını yapmadım bir ara yaparım :), programı ilk açtığınız zaman basit bir ekran gelir alt kısımdan gelişmiş görünümü seçerseniz bu görünüme ulaşırsınız.

Nasıl kullandığını anlatmaya gerek yok, Türkçe kur kaldır kelimelerinin anlamını bilen vede bilgisayar bilgisi orta düzey olan her vatandaş programı kullanabilir. Olası sorunlarda yada hatalarde kati suret ile sorumluluk almayız.Konu altında bu nasıl kullanılıyor nasıl yapılır gibi yorumlar yazanların yorumları silinir, dileyen bir site açsın orada anlatsın sonra görün ilgili yer ile nasıl papazlık olunuyor :) sanırım gayet açık ve net yazdım.

Velhasıl piyasada bulunan üstelik Türkçe desteğide olan ilaçlama programlarından en kapsamlısı diyebilirim.

Versteckter Text Versteckter Text

Sie müssen sich bedanken oder einen Post erstellen um den Beitrag lesen zu können.

.TR.
Artık sitede görevli değilim.
Soru ve sorunlarınızı aktif görevlilere bildirin lütfen.

*227* www.onur-board.eu *227*

Es haben sich bereits 12 registrierte Benutzer bedankt.

Counter:

Hits today: 140 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,701 Average hits: 2,217.26 | Clicks today: 3,578 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,434,706 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,730.96 Counter age (days): 343.53 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri