bu arkadaş bu yorumları bu konuyu ne zaman açmış yazmış bilmiyorum ama, 3gs 32gb kullanıyorum, bundan önce telefon kullanmamışım... nokia da telefon mu ya. bunda tek eksik flash player, oda yakında yeni version da update edilebilcek.bence çok hızlı çok harika. 3g konusunda bir sorun varsa, başka ülkelerde 28-30 mbit e vuran hızlar varken, ülkemizin operatörlerinde anca 2 mbit. oda baaaazı yerlerde çoooğu baz istasyonu 3g bile yollamıyo neti. zati avea- vodafon bu konuda full cacık. türkcell de ehhhh işte. öbür ikisine göre ehhh ama o da asla yeterli degil. japonyada 4generasion geçildi biliyonuz dimi uçuyo adamlar nette. biz haaaala sürünüyoz. bu ülkeye ADSL bile baska ülkelerden çok geç geldi. başınızı ağrıttım pardon
arkadaşım sen nokia çalışanı olarak diğerlerini araştırıyorum demişsin de, saçmalık değilmi bi nokia çalışanının iphoneu yerden yere vurması nerdeyse bişşşşeye yarmaz demediğin kalmış. bence nokia 15 yıldır insanların parasını sömürdü sadce be, o lanet N97 i aldım, 32gb mış hahahahaha 2 gb bişe yüklemek saatler sürüyor, varya 3 günde 30 defa kilitlendi 1600 para verdim 750 liraya sattım garezimden zehir olsun 1600 kimlere gittiyse nalet gelsin dedim tam 1 hafta kaldı bende aaa bi baktım satarken N98 çıkmış. hey süphanallah. yeminle varya adam gasp ediyor nokia. gittim iphone aldım 3gs en baba nokiayı çöpe attırır. sen pepsi satıp coca-cola şöle böle diyon. saçmalamışsın