You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• male
  • "sir.altan" started this thread

Date of registration: Apr 4th 2009

Occupation: Emekli

Hobbies: Edebiyat

Level: 36 [?]

Experience: 848,147

Next Level: 1,000,000

• Send private message

1

Saturday, February 12th 2011, 10:09am

amerikaya yolculuk

...yasamimda bir kac hayalim vardi,bir ikisi gercek oldu, birde amerikaya gitmeyi cok istiyordum.2009 ekim aynda hawaii ye gittim orasida amerikanin bir eyaleti,ama ana karadan ucakla 5 saat daha uzakta,bu yil amerikaya gitmeyi ve bir kac sehirini gormeye karar verdim,bir hayli arastirmalar yaptim,kendime gore program yaptim, 5 hafta evvel intermetten biletleri aldim gidecegim yerlerde otellerde oda ayirtip paralarini odedim.

..bir aksilik cikmazsa insallah bir mayis gunu saat ,245 pm de sydneyden san francisco,ya ucacagiz 13 saatlik bir yolculuk olacak tek stop, 5 gece san francisco,da kaldiktan sonra, hawaii,ye ucacagiz, 18 ay evvel hawaiyi gordum ama doyamadim bu seferde gidip 5 gece daha kalmakm istiyorum,5 gecede hawai de kaldiktan sonra sabahin erken saatlerinde los angeles sehrine ucacagiz, 5 gecede burda kaldiktan sonra evimize donecegiz, giderken bir gun kazaniyoruz, geri donerken iki gun kaybediyoruz,.
.yaptigim incelemere gore san francisco nun bazi bolumleri pek iyi degil,iyi incelememe ragmen cova hotel den yer ayirtip parasini odemistim,otelde kalanlarin yazdiklari yorumlar okuyunca suratim asildi, tam serserilerin oldugu bir mahalle icindeymis, geceligide 150 amerikan dolari,rezervasyonu iptal ettik ve donatel otelden yer ayirdik,5 gece icin 920 amerikan dolari ama her seyiyle mukemmel bir hotel..san francisco hava alnindan otelin yakinina tren var hic zorluk cekmeden otele gidecegimizi zannediyorum.

...hawaide ki otel de fena degil waikiki plajina cok yakin fiatida iyi,simdi tamirat yapiyorlarmis nisanin ortalarinda acacaklarmis,otel odalarinda kahve makineleri bulunur suyu isitir cay veya kahveni yapabilirsin gunluk cay seker ve kahve de birakirlar ama bu otelde kahve makinesi yok.bende gunde bir defa kahve icmeden yapamam gailba kahveyi disarda cafe de icecgiz.

...los angelesde oteller bir hayli pahali,benim hesaplarim otellere geceligi 150 dolar dan fazla vermem diyordum,sehirin bir kac meshur yeri var, hollywood bulvari, santa monica,disneylanda kismi gibi,en meshur yerler 4 yildizli otel icin geceligi 200 dolar odemek lazim. hava alanina yakin bir nyerde marina del yer diye bir otel buldum balkonlu bir oda ayirttim deniz ayaklarini altinda galiba burayada 800 dolar odeyecegiz,bunlar uyanik adamlar kredi kartindan parayi almiyorlar, tamam numarani aldik otelden cikarken alacagiz diyorlar,amerikan dolari dusuyor yukseliyor belki oyle bir sey planliyorlar.los angeles de gezecek cok yer var 5 gunduz devamli kosturacagiz,gunler yaklasinca los angeles in trafigini otobuslerini inceleyecegim,az para odeyip nerelere gidecegimizi hesaplayacagim. disneyland sehir merkezinden 60 km uzakta otobus bir kisi icin 25 diolar aliyormus iki kisi gidis donus 100 dolar.

gittigim yerlerde hep bol bol resim cekerim ve paylasim yaptigim mekanlara yuklerim,gidip geldikten
sonra bakan olsada olmasada insallah resimlerimi burayada yuklerim.

Counter:

Hits today: 296 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,857 Average hits: 2,216.14 | Clicks today: 9,692 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,440,820 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,735.5 Counter age (days): 343.78 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri