Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
Quoted
öncelikle bu basligi acan arkadasa cok tesekkürler!
Benide Alphatip ismi adi altinda telefonla aradilar ve malum seyehat biletlerinden bahsettiler ve bu esnada alphatip.de kendi sayfalarini inceledim ve ilk noktada bir sekilde ikna oldum ve 87,- euroluk biletin gönderilmesini tastik ettim ama gelir gelmez iptal edecegim. Belki 87,- eurom yanabilir cünkü ilk etapda tam anlamamistim tahminim bu ücreti islem ücreti olarak aliyorlar!!!
Internette bu sirket adi altinda arastirma yaptim pek olumlu seyler yazmiyor!
mesela:
alphatip.de internet adresini sorguladim ve Nimet Pali isminde bir sahisa ait gözüküyor detay icin linke tiklayabilirsiniz
http://www.whois.de/de/showwhois.php?domain=alphatip.de
Ve bu sahisin yanilmiyorsam daha pek cok farkli isimlerde sirketleri varmis, bunlardan önde geleni Alphaphone olarak geciyor
ve diger internet sayfalarida var alphapin.de ve ayni sablonla calisan ama baska piyango sayfasi www.alphascout24.de (sans oyunlari sayfasi, piyango)
Ve ZDF in forum sayfalarinda bu sahislar icin savcilik sorusturmasindan bahsediliyor kendiniz okuyabilmeniz icin linke tiklayin http://www.zdf.de/ZDFforum/foren/sen...msg1558437.php
Bakalim önümüzdeki günlerde postayla bildiri gelecekmis... bekliyorum.
bu bilgileri arkadasimin nicki sayesinde sizinle paylastim cünkü benim üyeligim yok bu forumda umarim faydali olabilmisimdir?
Ayrica Beceriksizler Forumuna cok tesekkürler, seviyeli, düzgün ve faydali bir forum!!!
Hepinize saygilarimi sunarim
Quoted
Aynen sana katiliyorum.87 euro`yu islem parasi olarak aliyorlar.Kisileri üye yapiyorlar,
eger cikis vermezsen her sene tekrarliyorlar bu tür kontodan para cekis islemlerini, yani anlayacaginiz ückagitciligin modernize olmus versiyonu gibi geliyor bana....web adresleri söyle;www.alphatip.de bukonuda daha fazla bilgisi olan arkadaslarim bu isten nasil en az zararla kurtulabilecegimiz hakkinda birfikri olan arkadaslarimin yardimci olmalarini bekliyorum.
Quoted
selam millet, simdi 30 dakika önce beni de telefon üzeri arayip babami konusmak istediler, ve 87 euro karsilikinda beni bir haftalik antalya da güya bir otelle yoliyacaklarini söylediler.
az kalzin tam tusakin icine düsüyordum.
iki sefer ariyorlar birinci sefer de konto nr felan filan istiyorlar ve ne kazandigini anlatiyorlar, ikinci sefer de konto nummarasini gine tekrarliyorlar son 4 saysini da sizden istiyorlar.
oraya kadar kandim orda bir az kafam zonkladi ve bir az soructurmaya basladim enim adressimi nummarimi nerden buldunuz diye, adam bana bir az kaba sezle cevap verince anladim. SAKIN UYMAYIN LAFLARNA
adamlar sizi üye yapmiya calisyorlar ve ne izin var ne gezi sadece paranisi cepinizden ucurmak istiyorlar.
Pardon türkcem yazisi bir az sayif
![]()
Date of registration: Jun 30th 2006
Occupation: issiz
![]()
Beginner
![]()
Beginner