Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Mar 25th 2008
Occupation: IT Tech.
Hobbies: Bilişim
![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "CaLCIMaX" (Sep 20th 2008, 4:02pm)
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
Quoted
Orjinal Yazari brave
Microsoft ve aol şu an bu metin ile bir deney yapıyorlar (e-mail beta test). Bu maili arkadaşlarınıza gönderdiğinizde Microsoft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir. Bu maili ileten her kişi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiğiniz ve bunu devam ileten her kişi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kişi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. İki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amacıyla size ulaşacaktır ve size bir çek gönderecektir. Saygılarımla,
Matematik Öğretmeni
Ahmet Dipici
Nevşehi
mailto: ...
bunu andırmaca gibi düşündüm,fakat bu maili aldıktan ve ilettikten iki hafta sonra
microsoft benden posta adresimi istedi ve 24800 euro`nun üzerinde bir çek aldım. Bu test bitmeden önce cevap vermelisiniz. Sizden biri bu imkâna sahipse bunu değerlendirsin. Bill Gates için bunlar bir reklam kampanyasının masrafları. Lütfen bu maili
mümkün olduğu kadar çok insana iletin. En azından 10000 Euro almanız gerekir. Bize de bir faydası olmasaydı bu mailin iletilmesine katkıda bulunmazdık. Babamın bir tanıdığı birkaç ay önce buraya kendini ekledi. Onu en son gördüğümde bana çekini gösterdi. Üzerindeki tutar, toplam olarak 4324,44 euro idi. Intel için çalışan, yakın arkadaşlarımın teyzesi patricia teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23 Euro`luk bir çek aldı. Dediğim gibi yasayı tanıyorum ve ıntel ve aol`in kendilerini dünya çapındaki en büyük hizmet şirketi yapacak bir füzyon üzerinde çalıştıkları doğru ve en çok kullanılan program olduklarını garantilemek için bu testi uyguluyorlar.
S A Y G I L A R I M L A
.....
........
...........
ustam bu mail devamlı geliyor...ve board ın üyesi olupta tanıdıgım bi cok kişinin haberi yok.bizde onların yöntemiyle ''kesin oku dogruysa yaşadık '' falan diye pm atsak uyarsak nasıl olur=) bu arada emegine saglık.
![]()
![]()
![]()
Date of registration: Sep 24th 2008
Occupation: Öğrenci
Hobbies: Program & Oyun
![]()