Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
Quoted
Orjinal Yazari orhankan
arkadaş iyi yazmışsın da. daha kötü kazıklarda mahkemeye başvursan avukat bulamazsın:) neden mi çünkü avukat sana şu cevabı verecek bunlar buyuk firma harcadığın para ve uğraşman yanına kar kalır diyecek. siz inad edip hak aramaya devam ederseniz avukatsız yaparsınız, yaparsınızda da ne olur? dosyan bilirkişiye gider bilirkişi sizin idama mahkum edilmeniz gerekecek bir rapor duzenler:( , hakimlere pek sözüm yok ama galiba onlarda bu kadar iş içinde senin 3 kuruşluk zararınlamı uğraşacağız zihniyetinde galiba. oysa bu gibi olaylarda 2-3 buyk tazminat cezaları çıksa işleri yarı yarıya azalır.
Hoş şeyler yazmadım biliyorum ama tecrübe konuşuyor, hak adalet aramak uğruna 1997 parası ile 120 milyonluk mal yuzunden harcadığım para 2 milyara ulaştı mahkemede 2 yıl sürdü.. evimi yaksalar kimseye gık diyecek halim kalmadı yani:( bide mahkeme masrafları ve işi gucu bırak mahkemeyle uğraş ,zor iş kardeş zor, bizdeki hakimler avukatlar bu kafadayken , zor, oysa hakkın, adaletin buyuğu küçüğü olmaz.
Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 27th 2008
Occupation: öðretmen
Hobbies: eðitim bilgisayar
![]()