You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • "KARAPENCE" started this thread
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,470,170

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

1

Friday, January 9th 2009, 9:54pm

ACIKLAMA

Degerli Arkadaslar.

Bu Konunun UYARI İçişleri Bakanlığından
aciklamasi.

Günler gectikce artik keyif icin hacklemeler geride kalmistir.
Peki amac nedir? bunlar ne yapmak istiyor?
Kisaca anlatiyim amaclari sizin eMailler ve sizin listenizde olan arkadaslarinizin eMailleri. Evet sadece eMail. Bu eMailler Binlerce $ Dollar para kazandiriyor bazi kisiler günde bir kac bin dolar kazaniyorlar.
Bu eMailleri nasil ele geciriyorlar
Sizi uyardiyimiz haberlerde belirtiler ile, size haberdar ettiyimiz aman tiklamayin bu sayfayi silin diye verdiyimiz örenklerin arkasina koyduklari Trojan veya herhangi bir hackerin yazdiyi .exe uzantili gizli bir program ile.
Ayrica olmuyacak sacma sapan mailler bunu 20 kisiye yollarsaniz sevap kazanirsiniz diye gelen dinimizi bu pisliklere alet eden mailler.

Peki Arkadaslar sizi Uyardik. Sizlere defarlaca sakin tiklamayin dedik.
Ama tikliyan arkadaslarimizin basina gelenlerede yardimci olduk, PC lerini yeniden Kurtardik.
Neden baskalarinin Profil bilgilerini okumasini kapatdik anlamistirsiniz artik.
ama halen bazi arkadaslarimiz ya bu konu millatdan önce vardi diyip savurdular. Arkadaslar vardi ve hortladi MSN lerine bakarsaniz göreceksiniz bu "UYARI İçişleri Bakanlığından" baslikli MSN in heryerde yeniden dayildiyini . Biz TIKLAMAYIN SiLiN diyoruz siz tiklayip okursaniz siz bilirsiniz..

Quoted

Orjinal Yazari gençiletişim
arkadaşlar lütfen mantıklı olalım bu REA ismini değiştiremez? değiştirir. asıl bu tip mail atanlardan korkun bu sayede herkesin birbiri ile bağlantılarından dolayı msn adresleri bulunuyor ve hack lemek kolay olan msn adresleri çalınıyor. bence siz de benim yaptığım gibi yapın hiç kimseye göndermeden silin.

Aynen katiliyorum..

Quoted

Orjinal Yazari genhozel
Teşşekkür bile ettim. Teşekkür butonunun altından "şaka şaka" yazacak sandım. Bu mesaj ve türevleri bildim bileli gezer net de. Onur board'dan eposta olarak önemli notu ile düşünce ciddiye aldım. Bence bu tip ne olduğu belli olmayan veya başka niyet taşıyan mesajlara yer vermemelisiniz. Moderatörler göreve.... *46*

Onur Board Asla saka yapmaz.

Quoted

Orjinal Yazari dinazoors
arkadaşlar aynı uyarıyı 2005 yılından beri alıyorum niçin eski uyarıları sanki yeniymiş gibi sunuyorlar esas buna dikkat etmek gerekir

Basta yazdim yeniden hortladi

Quoted

Orjinal Yazari maviistanbul
teşekküre ederim ama bu söylenti epeydir var.ama bişi olduğuda yok.yne de ikazın için sağol.

Her zaman hit yaptiyi müddet yeniden hortlar.

Quoted

Orjinal Yazari bedocan3
yıllar once okumuştum bir yazıyı mubarek dönüp dönüp karşıma çıkıyor.:))

Insaalha son bulur

Quoted

Orjinal Yazari BarcoDe
Asparagas bunlar.

Eminmisin?

Quoted

Orjinal Yazari hasanyildiran
Bu haber aylar önce çıktı zaten ve yalan haber boşuna korkmayın arkadaşlar

Yalan olmadiyini Antivirus ile taradiyin zaman anlarsiniz.

Quoted

Orjinal Yazari carlos77
bu mail yaklaşık 2 senedir nette ölece dolaşıp duruyo...aynı mail bana hiç gelmediyse en az 5 defa gelmiştir...türkiyede kaç milyon kişinin msn ve mail adresi var o kadar kolaymı hepsini hacklemek boşverin bunları boş işler bunlar...delinin biri kuyuya bi taş atmış bin kişi çıkaramamış....

2004 senesinden beri var..

Quoted

Orjinal Yazari carlos77
bu mail yaklaşık 2 senedir nette ölece dolaşıp duruyo...aynı mail bana hiç gelmediyse en az 5 defa gelmiştir...türkiyede kaç milyon kişinin msn ve mail adresi var o kadar kolaymı hepsini hacklemek boşverin bunları boş işler bunlar...delinin biri kuyuya bi taş atmış bin kişi çıkaramamış....

Son Teknoloji ile hersey mümkün, 20 Milyon kisiye 4 saatde mail gidiyorsa buda mümkün.

Quoted

Orjinal Yazari SARLAC
tesekkürler
maalesef sizden gelen maillerde bana spam tehlikeli diye
geliyor.bunu size bir defa yazmistim fakat siz birsey yapmadiniz.
cevapta gelmedi.umursamiyorsunuz?

Bizden gelen hic bir mail de Spam ve Art niyet yoktur. Ayarlarinizi bir kontrol ediniz.

Quoted

Orjinal Yazari GSUH
Üsttekini bilmem ama alttaki HOAX Mail. Öyle bir mail 2002 2003 senelerindede piyasa cikmisti ve hic bir sey olmamisti yani KANDIRIK bir Mail. Telaslanmaya lüzum yok ama TEDBiR her zaman alinmalidir :)

Bir kismi iyi etkisini göstermisti ama.

Quoted

saol tesekkur ederımde arkadasım sana nasıl guvenecez bu senın kurmus oldugun bı fake olmadıgını nerden bıleyım ya arkadaslar bırakın bu ıslerı her kez tutturmus bı yol gıdıyosunuz cok meraklı olanlara dıyorum alın sıze ıp adresım yapabılen yapsın 192.168.2.6 hacklemek ısteyen varsa yapabılırse yapsın bu ne demek sımdı anladınzı deyılmı once sız kendı guvenlık acıklarınız kapatın gerısı sorun deyıl yınede saolun byeee

Bu senin verdiyin 192.168.2.6 Router den dayitim IP si bundan bir sey cikmaz. Bizden kimseye zarar gelmez, geldiyide Duyulmamistir. Güvenip güvenmiyeceginiz sizin elinizde olan bir sey. Ama emeklerimizin karsiligini bu cekilde aliyorsak, diyecek bir sey yok...

Quoted

Orjinal Yazari gereksiztrash
İçişleri Bakanlığı e-posta vs gibi şeylerle internet üzerinden uyarı yapmaz,kaldı ki bölye bir konu da kesinlikle. Bunun dışında gerçekten böyle bir kişi varsa içişleri bakanlığında bu kişinin ismini kullanıp e-posta atan kişi hakkında suç duyurusunda bulunulabilir. Bunun dışında böyle şeylere inanacak kadar yaşınızın küçük olduğunu zannediyorum,bu tip kişilere alet olmayın.

Konumu iyice okuyunuz tiklamayiniz siliniz yaziyor. inaniniz demiyorum.

Quoted

Orjinal Yazari GSUH
Admin'den ricam bu konu basligini KILITLEMESIDIR! Olmayan seye neden tesekkür edilir ANLAMIS degilim *25*

Anlasilmiyacak ne var Dostum bu bir uyari, böyle mailleri acmayin yollamayin silin demek yanlismi.

Quoted

Orjinal Yazari Mehmet POLAT
ya allah aşkına arkadaşlar güldürmeyin beni. bakın yorum yapmadan sadece bir yazışmayı yollayacam olduğu gibi.

bir arkadasimdan, avukat olan arkadasimdan geliyor ve iyi bir firsat gibi görünüyor. O, dogru diyorsa gerçekten dogrudur. En azindan insanin kaybedecek bir seyi yok. Bana sunlari anlatti: avukatim ve yasalari biliyorum. Bu bir gerçek. Aldanmayin, aol ve Intel, ayni pepsicola`nin kisa süre önce general elektrik ile yaptigi gibi, mahkeme karsisina çikmaktan ve milyonluk tazminatlardan korktuklari için sözlerini tutuyorlar. Sevgili arkadaslar lütfen bunu bir saka olarak görmeyin. Bill Gates su an servetini dagitiyor. Buna karsilik vermezseniz ileride bunun için pisman olabilirsiniz. Windows hala en sik kullanilan program. Microsoft ve aol su an bu metin ile bir deney yapiyorlar (e-mail beta test). Bu maili arkadaslariniza gönderdiginizde Microsoft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir. Bu maili ileten her kisi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiginiz ve bunu devam ileten her kisi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kisi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. Iki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amaciyla size ulasacaktir ve size bir çek gönderecektir. Saygilarimla,

Matematik Ögretmeni
Ahmet Dipici
Sümer Mah. 3. Cad. No:2
Nevsehir-05059261411
ahmetdipici@hotmail.com
bunu andirmaca gibi düsündüm,fakat bu maili aldiktan ve ilettikten iki hafta sonra
microsoft benden posta adresimi istedi ve 24800 euro`nun üzerinde bir çek aldim. Bu test bitmeden önce cevap vermelisiniz. Sizden biri bu imkâna sahipse bunu degerlendirsin. Bill Gates için bunlar bir reklam kampanyasinin masraflari. Lütfen bu maili
mümkün oldugu kadar çok insana iletin. En azindan 10000 Euro almaniz gerekir. Bize de bir faydasi olmasaydi bu mailin iletilmesine katkida bulunmazdik. Babamin bir tanidigi birkaç ay önce buraya kendini ekledi. Onu en son gördügümde bana çekini gösterdi. Üzerindeki tutar, toplam olarak 4324,44 euro idi. Intel için çalisan, yakin arkadaslarimin teyzesi patricia teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23 Euro`luk bir çek aldi. Dedigim gibi yasayi taniyorum ve intel ve aol`in kendilerini dünya çapindaki en büyük hizmet sirketi yapacak bir füzyon üzerinde çalistiklari dogru ve en çok kullanilan program olduklarini garantilemek için bu testi uyguluyorlar.

S A Y G I L A R I M L A
M.Nihat DOGUALP
Beden Egitimi Ögretmeni
Bilkent Üniversitesi
Turnuvalar Koordinatörü
0 532 337 89 25
0 505 359 00 21

yukaridaki mail bana ara ara geliyor. ve yollayan standart arkadaslarim. bu mailin gerçeklik payi nedir. simdiden tesekkürler.

gelen cevap aynen şu

Sayin Mehmet POLAT,

Firmamizin size ulastirilan e-posta mesajindaki gibi bir çekilisi bulunmamaktadir. Karsilastiginiz mesaj yaniltici bir mesaj olup Microsoft ile ilgisi bulunmamaktadir. Bu tarz yaniltici firmalara kesinlikle kredi karti numaranizi ve kisisel bilgilerinizi vermemenizi öneriyoruz.

Konu ile ilgili kötü amaçli gönderilen e-postalar hakkinda http://www.microsoft.com/turkiye/athome/…l/phishing.mspx web sayfamizdan bilgi alabilirsiniz.

Sorulariniza her zaman açik oldugumuzu belirtir, çalismalarinizda basarilar dileriz.

Saygilarimizla,

NOT: Bu maili microsoft ile paylaşrım. gelen cavebı iyi okuyun lütfen. Bu konuda ona paralel diye düşünüyorum.

KARAPENCE Abi nasıl böyle bir mesaja bu sitede onay veriyorsun ve toplu mail atıyorsun. bunun yerine üyelere hackerlardan nasıl korunur diye bir konu açsanız daha makbule geçerdi kanısındayım.

Buda bir tuzak cok dikkatli olun, Lütfen inanmayin kimse kimsnin gözünün nuru icin 5 kurus vermez maksat eMailleri yürütmek.

Quoted

Orjinal Yazari gereksiztrash
yönetici arkadaşın işine yaradı çünkü bu konuya cevap verenlerin çoğuna bakın yeni üye yani bir veritabanı dosyası üzerindeki kişilerin tümüne bu e posta gitti,bende üye olmadığım bu siteye üye olup okumak için baktım çünkü üye olunmadan okunmuyor *08* dolayısı ile kendisi de konuya bile cevap vermiyor.

Yarın başka bir forum sahibi başka bir e posta atar onada üye oluruz işte rus bi hacker varmış Türkiye'deki tüm bilgisayarları hackleyecekmiş *03*

Buna da teşekkür edersiniz.

Bizim Üyeye ve Hit`e ihtiyacimiz yokSen bildiyine inan ne yapalim.

Quoted

Orjinal Yazari today
onur-board a yakışmadı bu. Kaliteli haberleri bize e-pota olark bildirebilirler. Böyle saçma sapğan mail list çalmak için atılan mesajları ayırt edebilir düzeydedir diye düşünüyorum. Siz en iyisi

http://www.reklamyasak.net i bir görün *29* *12*

Burasi reklam panosu degil Reklam yasak.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

misket

Beginner

• male

Date of registration: Mar 21st 2005

Occupation: elektriker

Hobbies: yok

Level: 27 [?]

Experience: 136,429

Next Level: 157,092

• Send private message

Zwillinge

2

Friday, January 9th 2009, 10:02pm

RE:ACIKLAMA

tesekkürler

*SaHiN*

Emekli Admin

• male

Date of registration: Feb 11th 2005

Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-

Level: 58 [?]

Experience: 37,299,601

Next Level: 41,283,177

• Send private message

3

Friday, January 9th 2009, 10:03pm

Bilgi ve Paylasim icin tesekkürler abi... *45*
Ben Inanmiyorum bu sekil seylere, gelsede aynen cöpe yada hec bakmaz... *08*

AnkA

Emekli Admin

• male
  • Türkei

Date of registration: May 28th 2008

Occupation: Webmaster

Level: 42 [?]

Experience: 2,708,581

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Skorpion

4

Friday, January 9th 2009, 10:24pm

Hacklenmem diyen vatandaş varsa ne diyim işin piri olmuş demekki :) Demekki kendisi bi hacker diye bi düşünceye kapılıyorum *10*

Bilgilendirme için teşekkürler ustam.

İnanmam diyenler yine inanmasınlar zararlı çıkacak kendileri. Onur-Board olarak üzerimize düşeni yapıp her zamanki gibi değer verdiğimiz halkımızı uyardık...

.TR.
Artık sitede görevli değilim.
Soru ve sorunlarınızı aktif görevlilere bildirin lütfen.

*227* www.onur-board.eu *227*

• »digitalworld« wird heute 37 Jahre alt
  • male

Date of registration: Sep 24th 2005

Level: 21 [?]

Experience: 34,118

Next Level: 38,246

• Send private message

Zwillinge

5

Friday, January 9th 2009, 10:41pm

bilgilendirme icin cok tesekkurler

genhozel

Beginner

• male

Date of registration: Apr 8th 2008

Level: 20 [?]

Experience: 28,686

Next Level: 29,658

• Send private message

Fische

6

Friday, January 9th 2009, 10:46pm

Sevgili kardeşim tekrar baktım önceki postuna.

Üstüne gelen örnek maili kopyalamışsın.

altınada ufacık fontla :

"Bana gelen bir mailden alintidir.. TIKLAMAYIN"

yazmışsın. Banka uyarı fontu gibi minicik kalmış :)

Tabiki abuk subuk mailleri açmadan silmek gerek. Özellikle ekleri olanları. Artık bunu her internet kullanıcısının bilmesi gerekiyor. Bilmeyenler için bir konu açılsa daha faydalı olur.

Ama önceki ilgili forum konunuzu öyle bir açmışsınızki okuyan içişlerinden gelen mesajın dikkate alınması gibi anlaşılıyor.

Sadece ben değil çok kişi var benimgibi farklı anlayan.

Onur-Board kalitesinde olmayan bu uyarıya , herne kadar amacına hizmet etmememiş isede, emek harcayıp eposta güvenliği konusunda mesaj vermeye çalıştığın çin teşekkür ederim. *45*

This post has been edited 1 times, last edit by "genhozel" (Jan 9th 2009, 10:56pm)

xxlarc

Beginner

• male

Date of registration: Oct 29th 2007

Occupation: matbaacýý

Hobbies: blgisayar

Level: 17 [?]

Experience: 10,029

Next Level: 13,278

• Send private message

Steinbock

7

Friday, January 9th 2009, 11:06pm

tsk iiki varsınız. szin sayenizde bilgileniyoruz

BarcoDe

Beginner

• male

Date of registration: Nov 27th 2008

Occupation: Öðrenci&Webmaster

Hobbies: Ýnternet&Bilgisayar

Level: 14 [?]

Experience: 5,109

Next Level: 5,517

• Send private message

Jungfrau

8

Friday, January 9th 2009, 11:07pm

Eminim asparagas.Bu mail 1.5 yıldır dolaşıyor ortalıkta ;) Bir daha bu konu için e-mail almazsam sevinirim.

Nasıl bu kadar eminsin derseniz bakınız meslek bölümüne.

This post has been edited 1 times, last edit by "BarcoDe" (Jan 9th 2009, 11:09pm)

onurr

Trainee

• male

Date of registration: Jul 6th 2008

Level: 25 [?]

Experience: 86,669

Next Level: 100,000

• Send private message

Steinbock

9

Friday, January 9th 2009, 11:10pm

BİZLERİ DOĞRU YAPILMASI GEREKENLER İLE HABAER VERİP BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN SİZLERE MİNNETTARIM ÇOK SAĞ OLUN TEŞEKKÜRLER . ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMI DİLEĞİ İLE

ömür1978

Trainee

• male

Date of registration: Jul 3rd 2008

Occupation: yok

Hobbies: internet,okuma

Experience: 95,389

• Send private message

Waage

10

Friday, January 9th 2009, 11:24pm

RE:RE:ACIKLAMA

konunuz da haklılık payınız yüksek ama böyle bir sebepten dolayı adresimde hiçbir sorun ile karşılaşmadım çünkü dediğniz gibi tanımadığım maili neden açıpta zaman kaybedeyim.... asıl sorun bu kişiler bizim adresimizi nereden bulupta bu kadar spam yollluyor ve ben internet ortamında mail ile fazla işlem yapan biri olmadığım halde... BEN TEŞEKKÜR EDERİM ...

zahmetet

Beginner

• male

Date of registration: Nov 10th 2008

Occupation: PC

Hobbies: PC

Level: 20 [?]

Experience: 24,575

Next Level: 29,658

• Send private message

Fische

11

Saturday, January 10th 2009, 12:07am

TŞKLER AYNEN KATILIYORUM
zahmetet

sezgin-nl

Trainee

Date of registration: Aug 29th 2008

Occupation: operator

Hobbies: pc-futbol

Level: 28 [?]

Experience: 168,085

Next Level: 195,661

• Send private message

Wassermann

12

Saturday, January 10th 2009, 12:29am

ARKADASIM YAPMIS OLDUGUN UYARI ICIN TESEKKURLER SENDEN BIR RICA....DILIMIZI BILMIYORMUSUN YOKSA YABANCIMISIN YAZDIKLARINI TURKCE AMA TAM BIR TURKCE YAZARSAN DAHA ANLASILIR VE EMEGINE TESEKKUR ALIRSIN YINEDE SAGOL .........
FENERBAHCE

mufti37

Beginner

• male

Date of registration: Sep 4th 2007

Occupation: montag

Hobbies: spor

Level: 14 [?]

Experience: 5,181

Next Level: 5,517

• Send private message

Wassermann

13

Saturday, January 10th 2009, 12:51am

cok sag olun bu uyari icin *45*

ilginc

CiMBoMBoM

• male

Date of registration: Nov 21st 2008

Hobbies: Spor,Sinema

Level: 26 [?]

Experience: 120,618

Next Level: 125,609

• Send private message

14

Saturday, January 10th 2009, 1:02am

Dunku mesaji bende okudum ve uyardiginiz icinde tsk ettim
2 yiLdan bu yana bu mesaji aLan arkadasLar konuyu dikkate aLin denmis ama iLLada aLacaksiniz die bi not görmedim haLa neden gereksiz yaziLar yaziLmis onu anLamadim
Bu tip konuLarda her zaman kapi size aciktir uyardiginiz icinde sonsuz tesekkurLer

sonne789

Beginner

Date of registration: Dec 30th 2008

Level: 18 [?]

Experience: 17,411

Next Level: 17,484

• Send private message

15

Saturday, January 10th 2009, 1:41am

Cok tesekkür ederim uyarilariniz icin. Dikkatli olmakta yarar var. Inanmayanlarada söylenecek tek bir sey var. SON PISMANLIK FAYDA ETMEZZZZZ. Dikkata alin lütfennn.

cicey

Beginner

Date of registration: Aug 13th 2008

Level: 19 [?]

Experience: 22,125

Next Level: 22,851

• Send private message

Zwillinge

16

Saturday, January 10th 2009, 3:01am

bana bu yolla gelen mesaji siinle paylasmak istedim süper yani daha ne denebilir üzerine bilemiyorum
--------------------------------
İletmezsen Ölümü Gör :)))

Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;

Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum.

Aids virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.

Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım.

Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.

İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.

Çok sevdiğim içkime ilaç koyup beni uyuturlar,organlarımı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde
uyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.

Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.

Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum.

Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız.

Msn paralı olacak;Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi.

Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.

Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı da
kaybettim.

Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.

Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözlerimin
biraz daha bozulduğunu farkettim.

Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen;
'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul, nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme'ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahade etmiş oldum.

ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye göndermezsen;
Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana siçacak ve hayatı sana dar edecektir.

Bir Dost... :)))

SARLAC

Beginner

• male

Date of registration: Dec 5th 2007

Occupation: elektrikci

Hobbies: spor

Level: 18 [?]

Experience: 14,714

Next Level: 17,484

• Send private message

Krebs

17

Saturday, January 10th 2009, 3:46am

peki sayin onur benim maillerime neden cevap vermiyyorsun.illaki sileyimmi senin siteni.bana bak cevap ver.neden sizden gelen mailler spamli.#

ARKADASLARA DUYULUR

EGER CEVAP YARIN GELMEZSE SIZI SILECEGIM

dedocan

V.I.P

• male

Date of registration: Sep 3rd 2008

Occupation: MEDYA

Hobbies: PC-iNTERNET-PROGRAM

Experience: 83,044

• Send private message

Fische

18

Saturday, January 10th 2009, 5:13am

Degerli kardesim, inan o kadar olumlu ve bir o kadarda anlamli aciklamalar dolayisiyle cok tesekkür ediyorum ve basdan sona kadarda sana katiliyorum, uyarilarada uymak gerektigine inaniyorum, sagolasin............
" ÖNCE TÜRKiYE & BASKA TÜRKiYE YOK "
YA SEV-YADA SEV,OLMADIMI...........?
EBEDiYEN TERK ET...!!!

• male

Date of registration: Jul 17th 2008

Occupation: ögrenci

Level: 21 [?]

Experience: 33,827

Next Level: 38,246

• Send private message

Wassermann

19

Saturday, January 10th 2009, 8:33am

bu mesajlardan bana da bi kaç defaa geldi. okuyup yollayın diyordu listenize. sadece koyordum yollamıyordum. DemEk DeDiğiNiz GiBiYmİş..

SAĞOLUNNN :)
antikursun

datron100

Beginner

• male

Date of registration: Apr 26th 2008

Level: 19 [?]

Experience: 20,887

Next Level: 22,851

• Send private message

Zwillinge

20

Saturday, January 10th 2009, 8:54am

Onur Board güvenilirliğini suistimal etmek diye buna denilir. Bugüne kadar hiç mail'i forward etmedim bilmediğim spamları vediğerlerini direk sildim. Güvenim sarsıldı sizlere TEBRİKLER

ARTIK SİZDEN GELEN MAİLLERDE DİKKATLE AÇILACAK

*46* *25* *46* *25* *46* *25*

Counter:

Hits today: 253 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,814 Average hits: 2,216.38 | Clicks today: 8,214 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,439,342 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,734.29 Counter age (days): 343.72 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri