Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
Quoted
Orjinal Yazari gençiletişim
arkadaşlar lütfen mantıklı olalım bu REA ismini değiştiremez? değiştirir. asıl bu tip mail atanlardan korkun bu sayede herkesin birbiri ile bağlantılarından dolayı msn adresleri bulunuyor ve hack lemek kolay olan msn adresleri çalınıyor. bence siz de benim yaptığım gibi yapın hiç kimseye göndermeden silin.
Quoted
Orjinal Yazari genhozel
Teşşekkür bile ettim. Teşekkür butonunun altından "şaka şaka" yazacak sandım. Bu mesaj ve türevleri bildim bileli gezer net de. Onur board'dan eposta olarak önemli notu ile düşünce ciddiye aldım. Bence bu tip ne olduğu belli olmayan veya başka niyet taşıyan mesajlara yer vermemelisiniz. Moderatörler göreve....![]()
Quoted
Orjinal Yazari dinazoors
arkadaşlar aynı uyarıyı 2005 yılından beri alıyorum niçin eski uyarıları sanki yeniymiş gibi sunuyorlar esas buna dikkat etmek gerekir
Quoted
Orjinal Yazari maviistanbul
teşekküre ederim ama bu söylenti epeydir var.ama bişi olduğuda yok.yne de ikazın için sağol.
Quoted
Orjinal Yazari bedocan3
yıllar once okumuştum bir yazıyı mubarek dönüp dönüp karşıma çıkıyor.:))
Quoted
Orjinal Yazari BarcoDe
Asparagas bunlar.
Quoted
Orjinal Yazari hasanyildiran
Bu haber aylar önce çıktı zaten ve yalan haber boşuna korkmayın arkadaşlar
Quoted
Orjinal Yazari carlos77
bu mail yaklaşık 2 senedir nette ölece dolaşıp duruyo...aynı mail bana hiç gelmediyse en az 5 defa gelmiştir...türkiyede kaç milyon kişinin msn ve mail adresi var o kadar kolaymı hepsini hacklemek boşverin bunları boş işler bunlar...delinin biri kuyuya bi taş atmış bin kişi çıkaramamış....
Quoted
Orjinal Yazari carlos77
bu mail yaklaşık 2 senedir nette ölece dolaşıp duruyo...aynı mail bana hiç gelmediyse en az 5 defa gelmiştir...türkiyede kaç milyon kişinin msn ve mail adresi var o kadar kolaymı hepsini hacklemek boşverin bunları boş işler bunlar...delinin biri kuyuya bi taş atmış bin kişi çıkaramamış....
Quoted
Orjinal Yazari SARLAC
tesekkürler
maalesef sizden gelen maillerde bana spam tehlikeli diye
geliyor.bunu size bir defa yazmistim fakat siz birsey yapmadiniz.
cevapta gelmedi.umursamiyorsunuz?
Quoted
Orjinal Yazari GSUH
Üsttekini bilmem ama alttaki HOAX Mail. Öyle bir mail 2002 2003 senelerindede piyasa cikmisti ve hic bir sey olmamisti yani KANDIRIK bir Mail. Telaslanmaya lüzum yok ama TEDBiR her zaman alinmalidir :)
Quoted
saol tesekkur ederımde arkadasım sana nasıl guvenecez bu senın kurmus oldugun bı fake olmadıgını nerden bıleyım ya arkadaslar bırakın bu ıslerı her kez tutturmus bı yol gıdıyosunuz cok meraklı olanlara dıyorum alın sıze ıp adresım yapabılen yapsın 192.168.2.6 hacklemek ısteyen varsa yapabılırse yapsın bu ne demek sımdı anladınzı deyılmı once sız kendı guvenlık acıklarınız kapatın gerısı sorun deyıl yınede saolun byeee
Quoted
Orjinal Yazari gereksiztrash
İçişleri Bakanlığı e-posta vs gibi şeylerle internet üzerinden uyarı yapmaz,kaldı ki bölye bir konu da kesinlikle. Bunun dışında gerçekten böyle bir kişi varsa içişleri bakanlığında bu kişinin ismini kullanıp e-posta atan kişi hakkında suç duyurusunda bulunulabilir. Bunun dışında böyle şeylere inanacak kadar yaşınızın küçük olduğunu zannediyorum,bu tip kişilere alet olmayın.
Quoted
Orjinal Yazari GSUH
Admin'den ricam bu konu basligini KILITLEMESIDIR! Olmayan seye neden tesekkür edilir ANLAMIS degilim![]()
Quoted
Orjinal Yazari Mehmet POLAT
ya allah aşkına arkadaşlar güldürmeyin beni. bakın yorum yapmadan sadece bir yazışmayı yollayacam olduğu gibi.
bir arkadasimdan, avukat olan arkadasimdan geliyor ve iyi bir firsat gibi görünüyor. O, dogru diyorsa gerçekten dogrudur. En azindan insanin kaybedecek bir seyi yok. Bana sunlari anlatti: avukatim ve yasalari biliyorum. Bu bir gerçek. Aldanmayin, aol ve Intel, ayni pepsicola`nin kisa süre önce general elektrik ile yaptigi gibi, mahkeme karsisina çikmaktan ve milyonluk tazminatlardan korktuklari için sözlerini tutuyorlar. Sevgili arkadaslar lütfen bunu bir saka olarak görmeyin. Bill Gates su an servetini dagitiyor. Buna karsilik vermezseniz ileride bunun için pisman olabilirsiniz. Windows hala en sik kullanilan program. Microsoft ve aol su an bu metin ile bir deney yapiyorlar (e-mail beta test). Bu maili arkadaslariniza gönderdiginizde Microsoft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir. Bu maili ileten her kisi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiginiz ve bunu devam ileten her kisi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kisi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. Iki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amaciyla size ulasacaktir ve size bir çek gönderecektir. Saygilarimla,
Matematik Ögretmeni
Ahmet Dipici
Sümer Mah. 3. Cad. No:2
Nevsehir-05059261411
ahmetdipici@hotmail.com
bunu andirmaca gibi düsündüm,fakat bu maili aldiktan ve ilettikten iki hafta sonra
microsoft benden posta adresimi istedi ve 24800 euro`nun üzerinde bir çek aldim. Bu test bitmeden önce cevap vermelisiniz. Sizden biri bu imkâna sahipse bunu degerlendirsin. Bill Gates için bunlar bir reklam kampanyasinin masraflari. Lütfen bu maili
mümkün oldugu kadar çok insana iletin. En azindan 10000 Euro almaniz gerekir. Bize de bir faydasi olmasaydi bu mailin iletilmesine katkida bulunmazdik. Babamin bir tanidigi birkaç ay önce buraya kendini ekledi. Onu en son gördügümde bana çekini gösterdi. Üzerindeki tutar, toplam olarak 4324,44 euro idi. Intel için çalisan, yakin arkadaslarimin teyzesi patricia teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23 Euro`luk bir çek aldi. Dedigim gibi yasayi taniyorum ve intel ve aol`in kendilerini dünya çapindaki en büyük hizmet sirketi yapacak bir füzyon üzerinde çalistiklari dogru ve en çok kullanilan program olduklarini garantilemek için bu testi uyguluyorlar.
S A Y G I L A R I M L A
M.Nihat DOGUALP
Beden Egitimi Ögretmeni
Bilkent Üniversitesi
Turnuvalar Koordinatörü
0 532 337 89 25
0 505 359 00 21
yukaridaki mail bana ara ara geliyor. ve yollayan standart arkadaslarim. bu mailin gerçeklik payi nedir. simdiden tesekkürler.
gelen cevap aynen şu
Sayin Mehmet POLAT,
Firmamizin size ulastirilan e-posta mesajindaki gibi bir çekilisi bulunmamaktadir. Karsilastiginiz mesaj yaniltici bir mesaj olup Microsoft ile ilgisi bulunmamaktadir. Bu tarz yaniltici firmalara kesinlikle kredi karti numaranizi ve kisisel bilgilerinizi vermemenizi öneriyoruz.
Konu ile ilgili kötü amaçli gönderilen e-postalar hakkinda http://www.microsoft.com/turkiye/athome/…l/phishing.mspx web sayfamizdan bilgi alabilirsiniz.
Sorulariniza her zaman açik oldugumuzu belirtir, çalismalarinizda basarilar dileriz.
Saygilarimizla,
NOT: Bu maili microsoft ile paylaşrım. gelen cavebı iyi okuyun lütfen. Bu konuda ona paralel diye düşünüyorum.
KARAPENCE Abi nasıl böyle bir mesaja bu sitede onay veriyorsun ve toplu mail atıyorsun. bunun yerine üyelere hackerlardan nasıl korunur diye bir konu açsanız daha makbule geçerdi kanısındayım.
Quoted
Orjinal Yazari gereksiztrash
yönetici arkadaşın işine yaradı çünkü bu konuya cevap verenlerin çoğuna bakın yeni üye yani bir veritabanı dosyası üzerindeki kişilerin tümüne bu e posta gitti,bende üye olmadığım bu siteye üye olup okumak için baktım çünkü üye olunmadan okunmuyor *08* dolayısı ile kendisi de konuya bile cevap vermiyor.
Yarın başka bir forum sahibi başka bir e posta atar onada üye oluruz işte rus bi hacker varmış Türkiye'deki tüm bilgisayarları hackleyecekmiş *03*
Buna da teşekkür edersiniz.
Quoted
Orjinal Yazari today
onur-board a yakışmadı bu. Kaliteli haberleri bize e-pota olark bildirebilirler. Böyle saçma sapğan mail list çalmak için atılan mesajları ayırt edebilir düzeydedir diye düşünüyorum. Siz en iyisi
http://www.reklamyasak.net i bir görün![]()
![]()
Beginner
![]()
Date of registration: Feb 11th 2005
Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-

![]()
Beginner
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "genhozel" (Jan 9th 2009, 10:56pm)
Beginner
![]()
Beginner
Date of registration: Nov 27th 2008
Occupation: Öðrenci&Webmaster
Hobbies: Ýnternet&Bilgisayar
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "BarcoDe" (Jan 9th 2009, 11:09pm)
![]()
Beginner
![]()
![]()
Beginner
![]()